Dobro vecer. :D
Neki dan sam dobio neku kantu od laptopa iz '89-'91 i kao uvjek ja sam sarafciger u ruke i to raskopao i palo mi na pamet da ja probam radi li to. Kad sam ja to sve spojio on upali :D . Ali pri dizanju sistema poceli su se javljati razni errori. sad me zanima bil ja trebao dizati novi sustav na to ili sta. Ipak to je strojka ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-tko to može znati osim tebe?
Preduvijet je da je računalo ispravno (vjerojatno nije), da imaš dovoljno lagan OS koji se može na njemu koristiti (za razliku od beskorisnog, ali lijepog), za što su potrebni i driveri uz mrvicu znanja...
-btw, što s naslovom teme? Neka nagradna igra... na ćoravo bi rek'o da je naslov win.3.11ee ili 6.22 (izgleda duplo, ali nije).
Pa daj ovamo nalijepi te poruke s greškama, da mi uštediš put do kristalne kugle...
Problem rijesen :D
Problem rijesen :D
Bio bi red da napišeš kako.
Jako jednostavno :D. Skinuo MS DOS 3.11, prebacio na disketu i podigao novi sistem :D
Jako jednostavno :D. Skinuo MS DOS 3.11, prebacio na disketu i podigao novi sistem :D
Bezveze, vjerojatno je bilo samo par unosa u config.sys i autoexec.bat datotekama koje je trebalo prepraviti.
ne. Gledao sam to ali nigdje nisam mogao naci :/ . Kada se pokrene sisstem ima samo jedna ikonica koja se ne moze otvoriti
ne. Gledao sam to ali nigdje nisam mogao naci :/ . Kada se pokrene sisstem ima samo jedna ikonica koja se ne moze otvoriti
da quotam elokventnijeg od sebe.. 'ja sam stariji čovjek, uz to sam i glup'. Ikonica? Pa jel' tako teško natipkati slova windows koja btw nije lako (slučajno) zamijeniti slovima DOS ... i brojevi iza.
- ''mislin'', kad već palmudimo u temi koja nema neke (ni blage) veze, bar da znamo o čemu (ili na čemu)?...