Kodi problem

poruka: 9
|
čitano: 4.872
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Kodi problem

Instalirao sam Kodi v15.1 “Isengard” i sve super radi osim dok pustim film ili bilo šta drugo na full screen, rade titlovi i zvuk ali nema slike...

Hvala na pomoći

0 0 hvala 0
14 godina
Kodi problem

Imam nekakav android box tv na kojemu je instaliran Kodi 18.0.

Problem je sto kada kod pokusam nesto promjeniti(jezik sucelja,titlova,promjena postavki skina...) on zablokira i napise da program ne reagira?

Box je danas kupljen,tako da o njemu nemam pojma nikakvoga!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kodi problem

škart... možda reset ili smeće ili reklamacija.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...

škart... možda reset ili smeće ili reklamacija.

Vrlo vjerovatno je taj MXq pro 4K box škart,ali uspio sam napraviti!(Isprika sto nisam napisao kako,jer sam mislio da je tema mrtva)

Izbrisao sam taj 1.8 alpha Kodi i instalirao 1.7 Krypton i sve je šljakalo.

Eh sada,kada bi još skontao kako se pojedini TV programi spremaju u nekakvu favorite listu,bilo bi super,ali skontati cu ja to vec nekako

14 godina
Milka30 kaže...

Eh sada,kada bi još skontao kako se pojedini TV programi spremaju u nekakvu favorite listu,bilo bi super,ali skontati cu ja to vec nekako

najbolje ti je uvijek instalirat te koristit stabilne inačice, aktualna ti je 17.6

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi

14 godina

Kako vidjeti playlistu programa na kodi playeru ili vlc playeru (android verzije)?

Na obadva playera imam FW,RW,Pause,play,subtitle,lang,kvalitetu...ali nigdje liste???

Ako idem daljinskim gore/dolje,on šalta programe za 1+ ili -,ljevo/desno forward-backward,tipka menu otvara opcije gore i to je to!

Daljinac sa tipkama

13 godina
neaktivan
Ako misliš na ovo meni je to crvena tipka na daljinskom
14 godina
Motorino kaže...
Ako misliš na ovo meni je to crvena tipka na daljinskom

Da,mislim na to,ali kod mene crvena tipka otvara dodatni menu koji totalno izbacuje iptv.

13 godina
neaktivan

Da,mislim na to,ali kod mene crvena tipka otvara dodatni menu koji totalno izbacuje iptv.

Koristim xiaomi mi box čiji daljinski ima svega 5-6 tipki i malo je smotano ali ga mogu kontrolirat daljinskim od tv-a, tako da probaj ako tvoj funkcionira...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice