Instalirao sam Kodi v15.1 “Isengard” i sve super radi osim dok pustim film ili bilo šta drugo na full screen, rade titlovi i zvuk ali nema slike...
Hvala na pomoći
Instalirao sam Kodi v15.1 “Isengard” i sve super radi osim dok pustim film ili bilo šta drugo na full screen, rade titlovi i zvuk ali nema slike...
Hvala na pomoći
Imam nekakav android box tv na kojemu je instaliran Kodi 18.0.
Problem je sto kada kod pokusam nesto promjeniti(jezik sucelja,titlova,promjena postavki skina...) on zablokira i napise da program ne reagira?
Box je danas kupljen,tako da o njemu nemam pojma nikakvoga!
škart... možda reset ili smeće ili reklamacija.
škart... možda reset ili smeće ili reklamacija.
Vrlo vjerovatno je taj MXq pro 4K box škart,ali uspio sam napraviti!(Isprika sto nisam napisao kako,jer sam mislio da je tema mrtva)
Izbrisao sam taj 1.8 alpha Kodi i instalirao 1.7 Krypton i sve je šljakalo.
Eh sada,kada bi još skontao kako se pojedini TV programi spremaju u nekakvu favorite listu,bilo bi super,ali skontati cu ja to vec nekako
Eh sada,kada bi još skontao kako se pojedini TV programi spremaju u nekakvu favorite listu,bilo bi super,ali skontati cu ja to vec nekako
najbolje ti je uvijek instalirat te koristit stabilne inačice, aktualna ti je 17.6
Kako vidjeti playlistu programa na kodi playeru ili vlc playeru (android verzije)?
Na obadva playera imam FW,RW,Pause,play,subtitle,lang,kvalitetu...ali nigdje liste???
Ako idem daljinskim gore/dolje,on šalta programe za 1+ ili -,ljevo/desno forward-backward,tipka menu otvara opcije gore i to je to!
Da,mislim na to,ali kod mene crvena tipka otvara dodatni menu koji totalno izbacuje iptv.
Da,mislim na to,ali kod mene crvena tipka otvara dodatni menu koji totalno izbacuje iptv.
Koristim xiaomi mi box čiji daljinski ima svega 5-6 tipki i malo je smotano ali ga mogu kontrolirat daljinskim od tv-a, tako da probaj ako tvoj funkcionira...