Pozdrav! Imam dosta specifičan problem pa nisam previše pretraživao teme vezane uz Win98, nadam se da mi grupa neće zamjeriti.
Dakle, imam jedan stari komp na kojem imam program za knjigovodstvo (koji je jedini razlog zašto ga još koristim). Komp radi na Windowsima 98, a softver za knjigovodstvo je proizvod lokalne firme koja je propala prije bogapitaj koliko godina. Nemam nikakav instalacijski cd ili tako nešto, mislim da sam svojevremeno odnio komp toj firmi i oni su mi sve instalirali. Tako da je jedina kopija sofvera koju imam upravo ona instalirana na komp. E sad, komp polako odumire i danas se počeo beskrajno restartirati. Mislim da su mu dani odbrojani i razmišljam što i kako učiniti da sačuvam softver za knjigovodstvo. Znam, najbolje bi bilo baciti i njega i komp i kupiti novo, ali toliko novaca sad nemam. Ima li tko ideju kako bih mogao nekako prebaciti knjigovodstveni program na drugi komp? Da li je moguće npr. napraviti image diska kojeg bih zatim prebacio u Virtual Box na drugom kompu koji radi na Win7? Možda kupiti kakav stari komp iz tih vremena i ubaciti disk? Što s driverima u tom slučaju? Bilo kakva sugestija je dobrodošla! Hvala!