Kako otvoriti fajl koji ima recimo naziv iNstall a kada odete u svojstva piše .msi kako ga otvoriti???molim vas pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desni klick na file, open whit / notepad...
Kako otvoriti fajl koji ima recimo naziv iNstall a kada odete u svojstva piše .msi kako ga otvoriti???molim vas pomozite
Desni klick na file, open whit / notepad...
Ako nezna napraviti dupli klik na file onda bolje da ugasi komp i baci ga kroz prozor ali kako sam ja duša od čovjeka i uvjek mislim sve najbolje o ljudima tako kad je autor teme napisao da želi OTVORITI .msi file ja sam predpostavio da želi pogledati šta se nalazi u file-u a ne pokrenuti instalacijski postupak...
Hvala...
Winrarom extractaš
MA sve ok ljudi ali da pogledate kako se zove fal (iNstall il kako već),Znači treba mi instalacija kada pokrenem piše neka greška kao da kontaktiram proizvođaća tj. davatelja usluga da li je to valjani paket Win installera.
MA sve ok ljudi ali da pogledate kako se zove fal (iNstall il kako već),Znači treba mi instalacija kada pokrenem piše neka greška kao da kontaktiram proizvođaća tj. davatelja usluga da li je to valjani paket Win installera.
Prvo probaj ponovno skinuti taj .msi file pa probaj onda instalirati.
Ako i dalje ne radi probaj nadograditi Windows Installer na najnoviju verziju link za XP.
Želim install sbelius koji sam skinuo s mininove tj. torrenta.Javlja ovi grešku:Nije moguće otvoriti ovaj istalacijski paket
Kontaktirajte proizvođača programa,kako bi potvrdio da
da je ovo valjani paket Windows Installera.
Napravio sam update tj. nadogradio sam verziju već prije i ponovio to no opet javlja grašku.
Pomozite stvarno mi treba taj program.
Nemoj očekivati da će svaka piratska verzija raditi. Skini neki drugi torrent tog programa i onda probaj instalirati. Ne vjerujem da je problem u installeru.