Kako otvoriti msi fajl

poruka: 10
|
čitano: 7.266
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako otvoriti msi fajl

Kako otvoriti fajl koji ima recimo naziv iNstall a kada odete u svojstva piše .msi kako ga otvoriti???molim vas pomozite

brane_98

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako otvoriti msi fajl

Desni klick na file, open whit / notepad...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako otvoriti msi fajl
brane_98 kaže...

Kako otvoriti fajl koji ima recimo naziv iNstall a kada odete u svojstva piše .msi kako ga otvoriti???molim vas pomozite

Dupli klik na fajl i otvorit će se installer.
brainiac kaže...

Desni klick na file, open whit / notepad...

Erm... bolje ne... Daj razmisli prije neg daješ odgovor...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
Kako otvoriti msi fajl

Ako nezna napraviti dupli klik na file onda bolje da ugasi komp i baci ga kroz prozor ali kako sam ja duša od čovjeka i uvjek mislim sve najbolje o ljudima tako kad je autor teme napisao da želi OTVORITI .msi file ja sam predpostavio da želi pogledati šta se nalazi u file-u a ne pokrenuti instalacijski postupak...

Hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
Kako otvoriti msi fajl

Winrarom extractaš

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako otvoriti msi fajl

MA sve ok ljudi ali da pogledate kako se zove fal (iNstall il kako već),Znači treba mi instalacija kada pokrenem piše neka greška kao da kontaktiram proizvođaća tj. davatelja usluga da li je to valjani paket Win installera.

brane_98

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brane_98 kaže...

MA sve ok ljudi ali da pogledate kako se zove fal (iNstall il kako već),Znači treba mi instalacija kada pokrenem piše neka greška kao da kontaktiram proizvođaća tj. davatelja usluga da li je to valjani paket Win installera.

E ovo je već drugi problem.

Koji program pokušavaš instalirati i koju grešku ti javlja?
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina

Prvo probaj ponovno skinuti taj .msi file pa probaj onda instalirati.

Ako i dalje ne radi probaj nadograditi Windows Installer na najnoviju verziju link za XP.

16 godina
neaktivan

Želim install sbelius koji sam skinuo s mininove tj. torrenta.Javlja ovi grešku:Nije moguće otvoriti ovaj istalacijski paket

Kontaktirajte proizvođača programa,kako bi potvrdio da

da je ovo valjani paket Windows Installera.

Napravio sam update tj. nadogradio sam verziju već prije i ponovio to no opet javlja grašku.

Pomozite stvarno mi treba taj program.

brane_98
17 godina
neaktivan
Kako otvoriti msi fajl

Nemoj očekivati da će svaka piratska verzija raditi. Skini neki drugi torrent tog programa i onda probaj instalirati. Ne vjerujem da je problem u installeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice