Iso image

poruka: 6
|
čitano: 2.433
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iso image

da li se može igra koja je instalirana  na pc pomocu nekog programa napravit iso image sprzit na dvd te zatim instalirat na neki drugi pc, ako da s kojim programom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iso image
teratogen kaže...

da li se može igra koja je instalirana  na pc pomocu nekog programa napravit iso image sprzit na dvd te zatim instalirat na neki drugi pc, ako da s kojim programom

Možeš sa Magic ISO ili Nerom!Ali zašto želiš image napravit,samo kopiraš igru na DVD?Ali na oba načina neke igre neće radit zbog toga što su potrebni registry ključevi

Neznam kako da se potpišem?
17 godina
neaktivan
teratogen kaže...

ako je već instalirana, ništa od toga. ako imaš iso te igre na tvrdom disku možeš ga normalno snimit na dvd, a iz instalirane igre "izvuć" iso nije moguće

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Iso image

Može li riješenje imam iso image od proevolution nogmeta -pes 10 i sprzim na dvd ali na ps 2 mi ne radi da li mogu ikako popraviti taj iso image 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iso image

Skinuo sam film koji se sastoji od 2 iso file-a, a kad raspakiram bude video ts i audio ts, što i tražim jer je film u dvd kvaliteti i gledao bi ga u surround-u. E, sad - kako spojiti ta dva iso file-a u jedan pa da mogu film sprziti na dvd?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znalac kaže...

Može li riješenje imam iso image od proevolution nogmeta -pes 10 i sprzim na dvd ali na ps 2 mi ne radi da li mogu ikako popraviti taj iso image 

Kako ga narezujes? Moras u neru ici na record burn image pa naci taj image. AKo ga narezes kao obicni file naravno da ti nece raditi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice