Gubljenje wifi konekcije

poruka: 4
|
čitano: 1.512
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Gubljenje wifi veze

Pozdrav, na početku ispričavam se ako sam pogriješio topic podforuma novi sam na forumu i još ne znam gdje se što nalazi

danas sam složio novo računalo instalirao windows i sve potrebne drivere za konfiguraciju...
Ali mi je stalno dolazio problem sa konekcijom, dakle wifi radi nekih 2minute od bootanja i nakon toga prikaže da konekcija nema interneta, a kada se odspojim i opet pokušam spojit piše mi da se ne mogu spojiti na tu mrežu. Isti wifi adapter sam koristio na starom računalu i nisam imao nikakvih problema.

Koristim D-linkov DWA271 adapter, pokušao sam više puta reinstalirati drivere za adapter. Kada napravim trubleshoot konekcije izbaci mi da je gateway promjenjen(radi minutu i opet isto) i da je promjenjeno nešto u vezi IP-a ali ništa od uklanjanja problema. Neka pomoć?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2021 19:44 (Tikvesa).

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: Gubljenje wifi veze

Slično se i meni dešavalo, ugasi i upali ponovo modem/adapter, ozbiljno je pomoglo i nema više problema.

4 godine
neaktivan

Sve isto, u međuvremenu sam skužio da je normalan kada ne radim ništa na računalu ali kada pokušam nešto raditi onda se krene gasiti

11 godina

Kvaliteta veze loša ,  tj. wifi adapter i kućni ruter se jedva čuju međusobno .

Probaj promjeniti položaj wifi adaptera tj. njegove antene uviše na otvoreniju poziciju ili rutera ako je zaklonjen nekim predmetima.

Ako ti radi oznaka sa prikazom signala na PC vidi koliko je crtica snaga signala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice