Facebook što da radim?

poruka: 11
|
čitano: 3.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Facebook što da radim?

Evo ovako juče sam se posvađao s prijateljem i izvodio sam gluposti a mi pričali na kameri mal se šalio s njime i on me pritom slikao i napravio moj profil znači identičan profil kao onaj moj profil što imam i koristim no on je počeo dodavati moje prijatelje i sve to i neznam što da radim prijavio sam facebooku i napisao na zid šta je radio i stavio link profila! molim vas pomozite te moje slike sam on i još tam neki prijatelji koji se znaju šalit a ostali neznaju i dodao je moje iz obitelji napravio mi je velike probleme što da radim?

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Facebook što da radim?

Prvo nauči gramatiku. Drugo okani se facebooka. Treće get a life.

17 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...

Prvo nauči gramatiku. Drugo okani se facebooka. Treće get a life.

To je to

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako juče sam se posvađao s prijateljem i izvodio sam gluposti a mi pričali na kameri mal se šalio s njime i on me pritom slikao i napravio moj profil znači identičan profil kao onaj moj profil što imam i koristim no on je počeo dodavati moje prijatelje i sve to i neznam što da radim prijavio sam facebooku i napisao na zid šta je radio i stavio link profila! molim vas pomozite te moje slike sam on i još tam neki prijatelji koji se znaju šalit a ostali neznaju i dodao je moje iz obitelji napravio mi je velike probleme što da radim?

probaj detaljno objasnit adminima FB o problemu....kakav ti je to drug onda......jednostavno ispucaj gaCool

15 godina
neaktivan
hahaha kakav car. Pa prijavi ga, detaljno.
hmda
16 godina
protjeran
maxpayne22 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

probaj detaljno objasnit adminima FB o problemu....kakav ti je to drug onda......jednostavno ispucaj gaCool

Čekam sad odgovor administratora rado bi ga ispuco ali nemogu u sarajevo! on u sarajevu ja u osijeku! al idem ja na ljeto preko sarajeva na more jao ako ga vidim nadrapat će!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
neaktivan
unajmi nekog da ga umlati hahah
hmda
16 godina
protjeran
Facebook što da radim?

Sad pokušavam naći onaj moj lažni profil kad ono nema  ga!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook što da radim?

Nije obrisan acc ali sam mu znao i znam password od gmaila i vratio password i promjenio adresu i sad uklanjam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook što da radim?

Pa ako mu znaš password od gmaila, osveti mu se malo i promijeni ga. Više mu neće past napamet to raditi. Smijeh

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Boky kaže...

Pa ako mu znaš password od gmaila, osveti mu se malo i promijeni ga. Više mu neće past napamet to raditi. Smijeh

Ma znam i od msn-a sad sam mu bio poslo prjeteću poruku reko sam mu da ču mu haknit msn i obrisat profil a dosta toga je vezano uz msn mu pa če se nadam se smirit!

EDIT:Kako promjeniti onaj e-mail od gmaila na koji može primiti ono za promjenu passworda ono kad zaboravimo na fejsu password pa zatražimo promjenu pa stigne na mail to me muči da mi je to doznat on bi me molio ko boga da mu vratim!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 14:35 (Mato_Ivanovac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice