Expat Shield problem

poruka: 1
|
čitano: 2.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Expat Shield problem

Imam staijeg prijatelja kome se javila potreba a i zelja za gledanjem BBC One/Two Watch live ,posto je ogranicen sa brzinom interneta od 1Mb/s streamovi nisu mogli da podnesu tu brzinu posto zahtjevaju 1.5Mb/s.Pokusao sam i sa proxy serverima ali rezultati su bili samo djelimicni, posto je bio u mogucnosti samo da gleda iPlayer.Zatim sam pokusao sa Expat Shield koji radi na principu VPN i za cudo bozije proradilo je i to cak i Live prenos je radio bez ikakvih problema koji u praksi takodjer zahtjeva brzinu od 1.5Mb/s je radi na njegovoj brzini od 1Mb/s,medjutim kada je restovo PC tada su nastale Isusove muke kojih ima u nedogled ali samo cu da nabrojim neke od blokade wlan i lan... pa sve do nemogucnosti da izvresimo uninstall Expat Shield i nakon nekih sat vremena uspio sam mu da skinem taj  program sa pc.Taj postupak sa Expat Shield samo ponovio bar dva puta i rezultati su u potpunosti bili identicni.

Sad moje pitanje je da li ima drugo bezbolnije resenje ? Molim samo bez onih odgovora neka kupi jaci paket !

Konkretno mislim na drugi softwer koji je u mogucnosti da obezbijedi gledanje BBC live

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice