Pozz, evo sad sam skinuo neku pjesmu sa eMulom, i stavio ih nekoliko da se skidaju, ali su sve u queue-u i niti jedna se nije počela skidat, a kad sam tstirao portove kaže da ne valjaju, da se ne može spojit (to je bilo i prije nego sam skinuo onu prvu pjesmu), pa ako itko zna kako se namješta to sa tim j**enim portovima bio bih mu jako zahvalan. P.S., već je bila ovakva tema, ali tamo isto nema rješenja, bar ne onog koje funkcionira.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovako moras forwardirati portove da bi ti server prilikom konekcije dao high id (zelene strelice u donjem desnom uglu) tako da ces se moci spojiti sa vise peerova a samim tin dobit vecu brzinu downloada.Kako ces to uraditi zavisi od rutera koji imas evo ovde imas za sve rutere http://portforward.com/ ali je dosta zakomplikovano na ovoj stranici.Nabolje ukucaj ime rutera i portforward u google i mozda negde ima objasnjeno bas za tvoj ruter ja sam za moj nasao.
Ništa od toga, nema mog routera, ionako to vrlo vjerojatno ne bi radilo jer mi je više kompova na njemu, hvala svejedno, ima li koji drugi programa osim ovoga i lime wire-a jer lime wireom dolazi mnogo smeća u komp?