- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo zanima me sto se ovo desava zasto nemogu instalirati Directx svaki put kad probam izbaci mi ovaj ekran
btw instalirana je vista 64 bitna i probo sam i directx 9o.c i direct x 10 i isto mi izbaci
imas sliku
Sorry ,nisam vidio sliku.Upiši na "run" ili "pokreni" dxerror.log i directx.log pa vidi u čemu je problem.To mi jedino pada na pamet.
Jel to Vista?
da pa pise ti u prvom postu
Pa već imaš DirectX u Visti, ne moraš ništa instalirati.
Upiši u "run" dxdiag.exe i vidi dal ga imaš.
Jel ti to treba za neku igru?
da za igre mi treba
Skini file sa ovog linka koji sam ti dao gore i taj .dll ubaci u C:\Windows\System32
da za igre mi treba
nece ni taj direct x sa igrica sve igre san proba ni jedan direct x nece radi
macak sad cu probat
i jel radi?
ma neman volje triba se zahebavati a neman zivaca vise
sutra cu nastaviti ako sad nastavin razbit cu nesto
Mozda pokusavas pokrenuti igru u DX10 nacinu rada bez DX10 kartice?
Vjerojatno ti nedostaje najnoviji DX runtime. Odi na Microsoftovu stranicu i instaliraj:
http://www.gamesforwindows.com/en-US/AboutGFW/Pages/DirectX10-a.aspx
Web setup ce ti skinuti i instalirati samo komponente koje ti nedostaju, izmedju ostalog i onaj DLL za koji ti se zali.
a dobro ali nisan bas toliko glup da pokusavam staviti direct x 10 a da neman directx 10 karticu
Hvala, meni pomoglo

instaliraj najnoviji net framework,i ispuni rubriku my pc (datise lakse moze pomoci)
Meni se to dosta puta dogodilo da mi za neku igru u visti 64 kaze da nemam dobar direct x. Rijesenje je uvijek isto uninstall igre pa ponovni install igre i kad te pita hoce li ti instalirati direct x zajedno sa igrom kliknes yes i problem rijesen.
Probaj onaj fajl za koji je mačak stavio link kopirati u system folder od igrice. To zasigurno mora raditi.
DirectX nemoj više dirati, kao što je već rečeno, nije problem u njemu. Sve igrice rade i s DirectX 9.0c, koji je integriran u Vistu.
Ne treba reinstalirati, ne treba updateati DirectX, trebaš fajl s mačkovog linka staviti u system folder od igrice i pokrenuti. 100% će raditi.