Chrome ne pamti posjećene stranice kod unosa

poruka: 3
|
čitano: 620
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

naime, chrome mi radi jedan problem a to je da jučer npr. posjetim stranicu photorumors.com i ok sve, hoću danas opet na tu stranicu, ukucavam slovo po slovo, nikako da mi izbaci link nego samo ko da hoće da ga searcham preko googlea, nisam brisao povijest pretraživanja, čačkam po postavkama, nikako skontat u čemu može bit kvaka..tako mi i za masu stranica radi, čak i za neke bookmarkirane kad ih želim ručno ukucat on mi ih želi preko googlea tražit i to bez linka nego obične riječi

slika u prilogu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Chrome>settings>show advanced settings>Use a prediction service to help complete searches and urls typed in the address bar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Chrome ne pamti posjećene stranice kod unosa
passat kaže...

Chrome>settings>show advanced settings>Use a prediction service to help complete searches and urls typed in the address bar...

nažalost nije u tome, to je cijelo vrijeme označeno...skužio sam u čemu je kvaka, u postavkama sinkronizacije kad se ulogiraš gmailom nije bila označena povijest (to sam realno bio makao da mi ne sinkronizira povijest pretraživanja laptopa s workstationom), jel ima neka spika da mi ovdje sve ostane kako je a da mi povijest pretraživanja s laptopa ne prikaže na drugom kompu, osim uklanjanja login accounta u chrome na drugom kompu, čak sam ga i mislio maknut, valjda mi neće poremetiti bookmarke i dodatke instalirane na tom kompu ako je to glavna kvaka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice