Auslogics disk defrag nova verzija?

poruka: 3
|
čitano: 901
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Auslogics disk defrag nova verzija?

kad idem provjeriti novu verziju za auslogics disk defrag tool dobijem obavijest da je nova verzija raspoloživa za download.

problem je samo u tome što broj nove verzije odgovara staroj verziji 3.1.10.165 koju već 15ak dana imam instaliranu na kompjuteru. a i history potvrđuje moje pretpostavle da se radi o njihovoj grešci jer je datum izlaska 14.12.2010 na svim verzijama.

tko je u pravu? skinuti i instalirati update ili preskočiti?

obavijest obavijest
version history version history
verzija koju imam instaliranu verzija koju imam instaliranu
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Auslogics disk defrag nova verzija?

Da,zadnja verzija je izašla 13.12.2010. Ti si išao samo provijeriti koja je zadnja verzija, nisu te oni obavijestili da ti imaš staru verziju jeli tako?Znači ne moraš skidati nikakav update.

Edit:Probaj skinuti update pa će ti biti sve jasnije,najvjerojatnije ćeš dobit obavijest da imaš zadnju verziju instaliranu na svom računalu.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 10:11 (zitzko).
15 godina
protjeran
RE: Auslogics disk defrag nova verzija?
neću ništa skidati i instalirati dok ne vidim da je na novoj verziji drugi broj.
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice