TV se ne želi spojiti na internet

poruka: 4
|
čitano: 3.146
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Danas sam primjetio da mi se TV u dnevnoj sobi ne želi spojiti na internet. Zadnji put prije par dana kada sam ga koristio je radilo. Sam wifi radi jer sam spojen i sa 2 kompa i sa mobitelima i sa TV-om u spavaćoj sobi. Prepoznaje mrežu ali se ne želi spojiti, kaže da je potencijalni problem sa IP postavkama i da stisnem neki gumb na ruteru(tog gumba uopće nemam)

Šta bi možda mogao promjeniti u postavkama samog rutera da se probam spojit? Sada mi je IP na dynamic, da li da je stavim na fiksno? Ne vidim razloga zašto se ne spaja osim možda je nešto u TV-u otišlo. :-)

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TV se ne želi spojiti na internet

Resetiraj router. Ako se ni onda TV ne uspije spojit na internet, unesi IP fiksno. Nekada se zna dogoditi da neki uređaj ne može dohvatiti IP adresu automatski, nije to ništa čudno.

10 godina

Ili je otisao wifi modul na tvu, kao sto je recimo meni bio slucaj. Vidio je mrezu, pa se nije htio autentificirat, pa bi se nekako uspio pa disconnectao itditd.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: TV se ne želi spojiti na internet
Probao sam i resetirat i unijet IP fiksno al nista. Moguce da je nekaj u tv- otislo. Jer on vidi mrezu ali se ne moze spojit niti automatski niti rucno..
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice