Thomson TGT782 iddle time

poruka: 4
|
čitano: 1.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam jedan problemcic sa thomsonom, pa ako mi netko moze pomoci.

Naime zelio bi router postaviti tako da se sam iskljuci nakon odredjenog vremena bez internet aktivnosti.

Znam da je tu rijec o connect on demand i idle time-u, medjutim meni je idle time uvijek na nuli, sto bi znacilo allways on.

Upalio sam connect on demand kroz setup, ali idle time ne mogu mijenjati, ili ne znam gdje se to nalazi. Takodjer imam neki snooze gumb koji kad upalim pise waiting for trigger al se nista ne desava.

Uglavnom zelio bi postaviti da router sam upali vezu kod internet aktivnosti, te da ga disconnecta kada prodje recimo 5-10 minuta.

Usput imam i administratorski pristup routeru ali nisam nigdje mogao pronaci gdje se mijenja idle time.

0 0 hvala 0
16 godina

Da osvježim temu ove i mene zanima pa ako neko zna neka se javi.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Probao sam ja čačkat i po manual-u od routera i po CLI-u preko terminala pa nisam bas puno skuzio. Cak sam pisao i na sluzbenim stranicama pod support pa su mi odgovorili ovo:

We kindly inform you that unfortunately we do not support customisations via the CLI , if you are a distributor and you need this option we invite you to contact your sales point for a custom firmware based on your needs.

Heh, kaj nitko ne zna kako se to namjesta? Nekako bi se moralo jer cemu onda uopce opcija connect on demand i opcija idle time ako ih se nekako ne moze podesit..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 13:04 (Morpheusz).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hm izgleda da nitko ne zna rješenje!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice