T-Com i MaxTV

poruka: 13
|
čitano: 4.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

Kada skidam neki torrent a MaxTV je upaljen, brzina mi bude 150 kb/s, a kada je MaxTV ugašen brzina je 450 kb/s, Jel zna netko rješenje da ako mi je MaxTV upaljen da mi je full (450) brzina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com i MaxTV

Pošto MaxTV i Maxadsl dijele istu liniju ,automatski se i brzina dijeli! Sorry ,jedini lijek je veća brzina ,ili gašenje tv-a!

A brzine skidanja kod torrenata najviše ovise o tome koliko izvora ima pojedini file koji skidaš.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Pošto MaxTV i Maxadsl dijele istu liniju ,automatski se i brzina dijeli! Sorry ,jedini lijek je veća brzina ,ili gašenje tv-a!

A brzine skidanja kod torrenata najviše ovise o tome koliko izvora ima pojedini file koji skidaš.

mislim da si u krivu

ako mi plažamo brzinu od 450 kbps onda mi tu brzinu trebamo dobiti bez obzira da li nam je maxtv uključen ili ne

internet plaćamo posebno,max tv posebno

oni nam trebaju dostaviti brzinu neta onu koliko plaćamo

naravno da se podrazumijeva da je maxtv upaljen,naravno da ne moramo birati između maxtv-a i interneta

autoru teme predlažem da zovne t-com pa da razjasni sve sa njima

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 22:05 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
kizo2703 kaže...

mislim da si u krivu

ako mi plažamo brzinu od 450 kbps onda mi tu brzinu trebamo dobiti bez obzira da li nam je maxtv uključen ili ne

naravno da se podrazumijeva da je maxtv upaljen,naravno da ne moramo birati između maxtv-a i interneta

također i ja tako mislim imam max tv i kad je upalit i kad nije brzina nije ispod 480kb/s ili upload nije manji ispod 30...jedino kod mene je problem ping oko 560 ai brzine su istinite!!!Smijeh

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

mislim da si u krivu

X-Men123 kaže...

također i ja tako mislim imam max tv i kad je upalit i kad nije brzina nije ispod 480kb/s ili upload nije manji ispod 30...jedino kod mene je problem ping oko 560 ai brzine su istinite!!!Smijeh

To kaj vi mislite i kaj se događa u stvarnom životu su dvije različite stvari!!!

Ne zaboravimo da je T-Com monopolist na tri četvrtine teritorija u Hrvatskoj. Jel ,izvan većih gradova nema Iskona ,B-neta i ostalih ponuđača.

Brzina uploada i downloada na nekom priključku ovisi o mnogo stvari - recimo ,udaljenost od centrale ,starost vodova od centrale do kuće , starost i stanje kućnih instalacija itd!

Da ,najbolje da nazove T-Com (0800 9000) traži tehničku podršku i izloži im to kaj ovdje napisal. Bit će najbrže gotovo i (možda) sređeno!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 16:51 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

Sve to stoji o cemu si napisao da ovisi, ali sigurno ne ovisi o tome dal je maxtv ukljucen ili ugasen...

Download ti ovisi i o tome koliko si omogucio upload. Ako je stavljeno na iznad 15-17, onda download pada.

Ako ogranicis na 15 onda ce i download biti maksimalan ukoliko ima dovoljno seedera sa dobrom brzinom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne bi trebalo ovisiti ,ali ... očito mu nešto nije u redu na telefonskom priključku i više je ovdje isprazno prepucavati se o tome!

Meni je upload ograničen na 20 ,pa mi je brzina downloada uvijek na maksimumu (nekad i preko 500 kb) ,koji naravno ovisi i tome kaj si napisal - koliko je seedera i kakva je brzina up-down kod njih.

Ali ,to je već neka sasvim druga tema!!

15 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

A gdje mogu ograničiti upload? a što se tiće seedsa to nije problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Ajde mi reci kako ja onda na moja 4mbp/s dobivam s 2 upaljena max tv-a preko 500kb/s konstantno mi je tako na bit cometu preko 500kb/s a 2 max tv-a upaljena

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

E kod mene je obrnuto :/ kada je maxtv upaljen meni se smanji brzina, a kada je ugašen, brzina se poveca :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dub0x kaže...

E kod mene je obrnuto :/ kada je maxtv upaljen meni se smanji brzina, a kada je ugašen, brzina se poveca :S

Ćuj meni bili ugašeni ili upaljeni ista brzina nemam nikakvog žaljenja kod mene je fora ovo 3 kompa na net spojena moj bit comet od starog uTorrent i drugi moj bit torrent i na svakom do 600kb/s ide download istodobno s 2 max tv-a upaljena i sve leti kao avion upload ograničen na 10kb/s zbog ratia i to ti to

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

Gdje mogu ograničiti upload?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com i MaxTV

Aha, skužio sam na šta misliš ograničiti upload, no izgleda da cu morati zvati sluzbu za korisnike Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice