Problem oko veze

poruka: 4
|
čitano: 921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem oko veze

dakle dosao sam prije par sedmica u austriju i uzeo internet od mreze 3....kad sam pricao onima sto rade rekli su mi za brzinu da je van grada od 2-3,a u gradu 3-4 sa max do 7(download),a upload nesto malo manji(oko 1-2 u prosjeku)...uzmem net (mobilni ili kakav je) i sad ping mi je recimo uredu i upload oko 2 mi skoro uvjek bude...ali download jbte 0.13-0.19 vecinom....nekad preko 1 kao sad napr,ali samo noci tako....

da nisam pogrijesio sta ili ?

jacina signala mi je 99%...da se idem njima zaliti ili ima nesto sto bi se moglo uciniti :( ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem oko veze

´´bump

iko`?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem oko veze
Nemora da znaci ako ti je signal 99% da je to odlicna veza ,mozda je u pitanju samo refleksia signala.Bitno je da ti imas kvalitet signala a ne jacinu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem oko veze

ugl odem danas u servisi oni izmjere isto kao i ja...downalod 0.19 up--skoro 2...

i sad poslat ce ga pojma nemam gdje i bit ce gotov za 2-3 sedmice...i daju mi neki zamjenski-kao slabiji je ali opet kao nije los...

Da budem precizan rijec je o modemu Huawei E1820(zamjenski)...e sad na njemu sam izmjerio download oko 3.00 samo je problem sto mi svako malo pukne veza-....

i to pukne,a kao i dalje  konektovan...onda moram disconnect,pa ponovo connect i to nije tako brzo... jos kad se uzme u obzir da sam to uradio danas preko 30 puta {#}

je li moguce da uradim sta da ta veza bude malo stabilnija ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice