Iphone i računalo

poruka: 9
|
čitano: 3.220
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone i računalo

Koje bih postavke trebao staviti na računalu da bih se preko Iphonea mogao spojiti s računalom na internet?

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Iphone i računalo

Koliko ja znam moraš instalirat iTunes... Sve se radi preko tog programa....

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina
protjeran

iTunes nema veze s ovim...na laptopu/PC-u,moras imati bluetooth,ukljucis i na iPhone-u i odes PC da se uređaji spoje.zatim u postavkama od iPhone ukljucis opciju Internet teathring,te ti time iPhone postaje modem za net,a trosi ti naravno promet koji imas na njemu.Po meni je ovo najjaca opcija iPhonea...e jos da mu je HDMI izlaz pa da bi mu kraj bio :D

16 godina
neaktivan
Iphone i računalo

Bluetooth ne radi na Iphoneu dobro. Na mom kućnom računalu doma kad spojim preko usb-a Iphone odmah mi se pokaže dijeljenje mreže i mogu ići na internet. Na laptopu koji sam kupio nedavno to se odmah ne pojavljuje. Koje postavke moram staviti na laptop?

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Blizek kaže...

Bluetooth ne radi na Iphoneu dobro. Na mom kućnom računalu doma kad spojim preko usb-a Iphone odmah mi se pokaže dijeljenje mreže i mogu ići na internet. Na laptopu koji sam kupio nedavno to se odmah ne pojavljuje. Koje postavke moram staviti na laptop?

a da pokušaš wifi

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
neaktivan
kanta kaže...
Blizek kaže...

a da pokušaš wifi

sta nemas neta doma ili? u cemu je stos?

instaliraj VNC pa se spajaj na iphone... to ti je zadnja i najsporija opcija

potpis :D
15 godina
odjavljen
bugonja kaže...

iTunes nema veze s ovim...na laptopu/PC-u,moras imati bluetooth,ukljucis i na iPhone-u i odes PC da se uređaji spoje.zatim u postavkama od iPhone ukljucis opciju Internet teathring,te ti time iPhone postaje modem za net,a trosi ti naravno promet koji imas na njemu.Po meni je ovo najjaca opcija iPhonea...e jos da mu je HDMI izlaz pa da bi mu kraj bio :D

Ma je li? E vidiš mi to radimo još od davne 2002 sa siemesom me45... lol  Sva sreća da je ajfon prvi mobitel koji to može.Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 13:37 (Jakovp).
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
bugonja kaže...

Ma je li? E vidiš mi to radimo još od davne 2002 sa siemesom me45... lol  Sva sreća da je ajfon prvi mobitel koji to može.Belji se

ne lazi...

Stevo je rekao da samo ajfon to moze...

sta sad lazes !!

potpis :D
15 godina
odjavljen
Hacker-ri kaže...
Jakovp kaže...
bugonja kaže...

ne lazi...

Stevo je rekao da samo ajfon to moze...

sta sad lazes !!

Uh, ispričavam se, zaboravio sam da je ajfon THE mobitel... Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 13:46 (Jakovp).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice