- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam skužio taj router se povezuje na Wireless mrežu, pa se ti spajaš preko LAN-a i tako dobivaš pristup internetu (pretvara Wireless u LAN). Na TP-LINK-ovim stranicama piše da je taj router specijaliziran za mjesta gdje ne postoji infrastruktura, ali postoji bežična internetska mreža. Zato ti nudi da se spojiš na neku od bežičnih mreža...

Izgleda da su nesto smrsili sa ovim ruterom, ali evo napokon sam uspio sve rijesiti, od 17h danas pa do 1h, nevjerujem ni sam sebi koliko je se ovo oduzilo. Uglavnom proradilo je samo iz nekog samo ruteru poznatog razloga, po sto puta sam prespajao kablove, resetirao i laptop i modem i ruter i nista nije pomagalo ali je se ondam u doslovno zadnjem pokusaju kada sam vec bio lagano na pragu zivcanog sloma sve poslozilo i web stranica http://tplinklogin.net/ za konfiguriranje sama ucitala i ponudila mi klasicne opcije za konfiguraciju. E da, u opcijama sam morao poslije kao working mod (na slici) prebaciti na klasicni ruter jer je automatski bio podesen na nekakav WISP client koji valjda omogucava ovo gore sto je Marko objasnio. Uglavnom to je to.