Zablokira mi komp

poruka: 31
|
čitano: 7.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

pozz ljudi

kad igram naprimjer counter strike, kad koristim neke programe tipa unity 3d i tako slicno odjednom mi zablokira taj program koji koristim onda moram ugasiti komp da bi ga opet mogao pokreniti nerazumijem zasto je to tako dali je neko mozda imao slicnih problema? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zablokira mi komp
  • pregrijava ti se računalo --- provjeri temperature komponenti
  • problemi s driverima od grafičke --- reinstalacija drivera
Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zablokira mi komp

za temperaturu znam da nekad moze biti velika ali je bila na normali, a drajver za grafiku nisam odavno menjao pa cu to pokusati 

15 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

Napisi konfiguraciju prvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

Pentium 4 CPU 2,66 GHz  1gb RAM, grafika 64 mb integrate, ali   otkrio sam kvar u pitanju je prevelika temperatura 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

koja od ovih temperatura je temperatura procesora http://postimage.org/image/zxmzh350/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

ljudi zna li iko dali mi ovaj error moze nastetiti kompu i kako da ga popravim pali mi se kad ukljucim komp 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ove gore sve brojeve copy+paste u googl.

Dont hack,be PRO!!
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp
Ja imam WIN7 i nekada mi zna zaštekati kad ništa ne radim. Nekad se odmrzne a nekad ostane pa moram restart. Evo kong: MS Windows 7 Ultimate 32-bit, AMD Amtlhone 64x2 Dual Core Processor 5400+, 2,0GB RAM, nVidia GeForce 9500GT. A na istom kučištu sam imao WIN XP i bio mi je isti problem samo mi se još javljao Invalid Boot.ini file ali sad mi se ne javlja. Jeli to do grafičke ili??
Dont hack,be PRO!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 14:09 (JosipCod).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

koja od ovih temperatura je temperatura procesora http://postimage.org/image/zxmzh350/

nijedna, za error nezz nemislim da ces nac nes korisna na internetu... btw malo ocisti comp od prasine i promjeni termalnu pastu, i uz sve to malo pogledaj jel svi ventilatori rade uredu

14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

skinuo sam poklopac od kucista i sad komp radi dobro, vjerovatno je i to sto mi je kuciste na mjesu gdje nema nikakavog provjetravanja samo za ovaj error prije mi se nije pojavljivao a necini mi nikakav problem za sada 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

koji program da skinem za provjeru temperature procesora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

HW monitor, Speed Fan ti su ti besplatni a dobri. Ja koritstim njih i Aidu64. A temperature procesora možeš vidit i u biosu.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

skinuo sam poklopac od kucista i sad komp radi dobro, vjerovatno je i to sto mi je kuciste na mjesu gdje nema nikakavog provjetravanja samo za ovaj error prije mi se nije pojavljivao a necini mi nikakav problem za sada 

da to je pametna ideja da skines poklopac jer tako osiguravas bolji protok zraka i kuciste premjesti negdi bar da ta strana di si skino poklopac nebude zatvorena zidom il slicno

14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

evo njega, on je meni najjednostavniji.

14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

Možda odgovor na moje pitanje??        :(((

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za ovaj Error  to se je meni događalo

na xp, kad sam imo virus sad se ne sječam

koji je to virus bio. ali znam da sam ga uspio

riješit sa Avirom. Pa probaj ništa te ne košta.

rappy
14 godina
neaktivan
rappy kaže...

imam nod32 pa cu sa njim probati

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
cobraIX kaže...

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

evo njega, on je meni najjednostavniji.

nece http://postimage.org/image/13upsg03o/

16 godina
neaktivan
cobraIX kaže...
rappy kaže...

imam nod32 pa cu sa njim probati

skeniraj s mbam (guick scan),i nemoj uzimati pokusnu plaćenu verziju ako nudi,i s hitmanom pro
ako već hoćeš provjeriti da li je do virusa

15 godina
neaktivan

Da zaboravio sam spomenit malwarebytes

i s njim sam čistio.

rappy
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

A sta fali nodu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne Fali mu ništa ako imaš full verziju da nije

Crack, Učini kako ti je čovjek reko Malwarebytes

je za to bog. i s njim skeniraj sve šta on nađe briši.

kad ga instaliraš nadogradi ga odmah i onda full scan sa njim.

Ako i dalje budeš imo Problema sa Tim ERROR ja ti preporučujem

da staviš svježi sustav, jer ako je windows već oštećen od virusa

tu ti ne pomaže više ni jedan antivirus.

rappy
14 godina
neaktivan
Zablokira mi komp

ja sam windows instalirao prije 7 dana ali nisam brisao sve particija pa je moguce da je on vec bio u ovoj drugoj particiji a svakako probacu sa tim programom da ga ocistim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zablokira mi komp
Ja sam se prebacio vamo jer je moja tema zakljucana a neresena.
Zanju stvar sto ste me pitali bila je kako si instaliro drugu graficku karticu?
Fino zbog mog misljenja da mi napajanje nedaje dovoljno struje stavio sam 8500 gt karticu koja je znatno manji potrosac nego radeon hd 4870
kad sam zamenio grafe ocistio sam Driver od 4870 i instaliro novi od 8500 i restartiro nakon sto je zatrazilo to od mene nakon instalacije.
PONAVLJAM Blokiranje mi je bilo i s 4870 i 8500 znaci nema promena testirao sam ram menjao utore ramu stavljo novu pastu na proc kontroliso temperature ali i dalje blokira.... Cak sam i stavio jace napajanje i dalje isto... kad testiram tj preko aida64 opteretim pc njemu nista on radi i temperature su ok ali cim pokrenem neku igricu nebitno online ili offline pc zablokira. cak nekad zna kad pricam na skype i surfam po webu da se desi isto. na mom postu sto sam ja objavio sto je sad zakljucan stavio sam i slike HDDa i Task Menagera. Jednostavno nemogu odkriti sta da radim nemam ideju nijednu vise

0 0 hvala 0
14 godina
Kikriki kaže...
Ja sam se prebacio vamo jer je moja tema zakljucana a neresena.
Zanju stvar sto ste me pitali bila je kako si instaliro drugu graficku karticu?
Fino zbog mog misljenja da mi napajanje nedaje dovoljno struje stavio sam 8500 gt karticu koja je znatno manji potrosac nego radeon hd 4870
kad sam zamenio grafe ocistio sam Driver od 4870 i instaliro novi od 8500 i restartiro nakon sto je zatrazilo to od mene nakon instalacije.
PONAVLJAM Blokiranje mi je bilo i s 4870 i 8500 znaci nema promena testirao sam ram menjao utore ramu stavljo novu pastu na proc kontroliso temperature ali i dalje blokira.... Cak sam i stavio jace napajanje i dalje isto... kad testiram tj preko aida64 opteretim pc njemu nista on radi i temperature su ok ali cim pokrenem neku igricu nebitno online ili offline pc zablokira. cak nekad zna kad pricam na skype i surfam po webu da se desi isto. na mom postu sto sam ja objavio sto je sad zakljucan stavio sam i slike HDDa i Task Menagera. Jednostavno nemogu odkriti sta da radim nemam ideju nijednu vise

reinstall windowsa? probaj i novi bios na matičnu stavit

13 godina
neaktivan

stisni ctrl+alr+del i vidi dal ti CPU Usage skace do 100%..ako je ocisti ventilator na procesoru i izvadi procesor van i socketa i ponovoga stavi...isti problem je bio i kod mene to sam napravio i nikad mi se vise komp nije zbloko

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 17:11 (Minton).
16 godina
Zablokira mi komp

Pozdrav

Meni takoder blokira komp nakon nekog vremena igranja, danas sam instalirao sve na novo na ssd, a prije toga formatirao sve u nadi da ce problem nestati. Ali nije.

Sad sam instalirao cod2 da probam i igrao malo i komp zasteka nakon 5-10minuta igre..
Nekako mi se cini da mi grafa umire. Znaci boje se pocnu mjesat po ekranu (vidite slike) i krci iz zvucnika kad zasteka, onda ga mogu samo resetirat.

Drivere sam instalirao od nvidie v320.18 64bit.

Stavio sam slike, pa da vidite temperature i ostale informacije ako sta treba.

Hvala

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zablokira mi komp

je li moguce da otkako sam digao takt memoriji sa 1333 na 1600 zna mi onako zbrejkat komp na par sekundi i onda se odmrzne i nastavim sve normalno, dakle ne mogu ni ctrl alt del ni nista dok je to zamrznuto... temp su oke.. nije se to dogadjalo dok nisam ovo ucinio, ali opet imam memoriju koja moze raditi na 1600mhz kao a opet neka s*anja me zezaju i to... dakle nije stvar da se to događa u odredjenim situacijama pri full loadu recimo , nego moze biti u browseru itd itd... bilo kada....

je li bi moglo biti to ili nesto drugo??

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:39 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice