Stress test

poruka: 21
|
čitano: 5.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Stress test

Pozz

Testiram laptop 

Prosao je prime95 

E sad me zanima da li postoji neki "jači" stress test program, neki koji  gazi sav hardware (proca, memorije, mrezne, graficke i diska)?

Unaprijed zahvaljujem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stress test
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 2
17 godina
Stress test

@Šime: Eto vidis  :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stress test

Evo još jednog odličnog programčića za testiranje stabilnosti komponenti računala, 

OCCT Perestroïka 3.1.0

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Stress test

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stress test

ekipa koliko treba drzati ovaj winstress upaljenim da zavrsi s testiranjem i da li ga stavite na 100% opterecenja ili 50% kako je po defaultu postavljeno?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 15:54 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stress test

Dovoljno bi bilo 2 sata pod stres programom.

P.S.

Meni je jednom nakon 6 sati izbacio pogrešku, naravno kod overclocka - jednostavno sam smanjio paramatre oveclocka.

Kod overclockanja pogledaj temu za Overclocking. Nakon 8-10 sati testa bi trebalo biti sigurno (najbolje da ga, za finalnoio testiranje, pustiš preko noći.

14 godina
neaktivan
Stress test

imam problem sa stress testovima....probao sam i occt i linx i prime95, svaki mi nakon 20-ak sekundi baci error i naravno prekine testiranje...koji bi to mogao biti problem?

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Stress test

occt je dobar za graficku, prime95 ja dobar za cpu, mamtest86+ je dobar za ram, ako se rusi program onda je do windowsa, ako se rusi u BSOD onda je do nekog dijela u kompjuteru hardver ili software mora se malo traziti

14 godina
neaktivan

ne rusi se program, nema BSOD, samo pise testing stopped i neki error...program normalno radi mogu stisnut opet da pokrene...

Mislim, dakle postojim.
15 godina
neaktivan
Stress test

Guglaj error.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stress test

pitam zbog cega bi bio error a ne sto je error -.-

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa da upisi taj error koji ti je izbacio i pogledaj na googleu tocno o cemu se radi,sigurno nisi jedini..

17 godina
Stress test

Može biti nestabilan overclock, nestabilan procesor, nestabilna memorija ili neispravna matična.

Eventualno možda da flashaš bios matične ako već nemaš anjnoviji pa da probaš opet.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
pranklin kaže...

imam problem sa stress testovima....probao sam i occt i linx i prime95, svaki mi nakon 20-ak sekundi baci error i naravno prekine testiranje...koji bi to mogao biti problem?

Ako ti to baca error na OC procesoru vjerojatno ti OC nije dobar, probaj dodati napona za jednu vrijednost u biosu pa probaj ponovo.

Vidim kako si OC procesor u tvom profilu.

14 godina
neaktivan
Stress test

ma prije sam ga stavio na 4.0GHz, jpar puta mi je bacio error i onda neki 3. put je islo 3 sata bez ikakvih problema....neko je napisao da zguglam error, samo tamo gdje pise test running tamo izbaci testing stopped i pise error, ne pojavi se nikakav pop-up niti bilo sto slicno

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Onda ti se nes ne poklapa u biosu za overklokom,probaj jos malo sredit da dobijes stabilni test ako se uopce da dobit.

14 godina
pranklin kaže...

ma prije sam ga stavio na 4.0GHz, jpar puta mi je bacio error i onda neki 3. put je islo 3 sata bez ikakvih problema....neko je napisao da zguglam error, samo tamo gdje pise test running tamo izbaci testing stopped i pise error, ne pojavi se nikakav pop-up niti bilo sto slicno

Ako je tako onda to sve ukazuje na nestabilno OC.

Probaj dodati još malo napona pa probaj i naravno kontrola temperatura.

14 godina
neaktivan
Stress test

probaosam s vise napona, probao sam s manje, probao sam s manje GHz, probao sam s vise...stalno isto...jel bi moglo biti opasno za komponente ako je to tako?

edit: probao sam napon staviti i na auto i jos nije islo...

Mislim, dakle postojim.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 15:22 (pranklin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pranklin kaže...

probaosam s vise napona, probao sam s manje, probao sam s manje GHz, probao sam s vise...stalno isto...jel bi moglo biti opasno za komponente ako je to tako?

edit: probao sam napon staviti i na auto i jos nije islo...

Resetiraj bios (clear cmos baš!), drži sve default i testiraj.

Nisam uočio da si odgovorio na moja prijašnja pitanja o biosu (verziji, je li najnovija).

Nije ti to opasno za komponente, to ti je znak da ti je nešto od bitnih kompoennti neispravno.

Jedino za šta ti je to opasno su tvoji podatci na diskovima - jer procesor ti griješi u proračunima i ostalim zadačama.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Stress test

poludio sam, stavio sam novi bios i opet isto...sad sam sve stavio na default jer nemam zivaca za oc...hvala na pomoci

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice