SSD , HDD i Win 7 problem

poruka: 8
|
čitano: 1.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ,

e uzeo sam novo računalo s jednim SSD 60 GB i 1 HDD WD Caviar 1 TB i novi original Win 7.  Idem instalirat win 7 sve uredno pita na koji ću disk, ja izaberem ovaj SSD i sve prođe OK.

Imam win 7 na SSD, ali u win 7 ne vidim drugi disk tj. onaj od 1 TB Caviar ??? Znači imam samo C: taj SSD od 60 GB,,,,,

Pomoć anyone?

Hvala !

No weapon can kill PRIDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: SSD , HDD i Win 7 problem

otvori disk management i pogledaj dal ga prikazuje tamo, ako ga ima onda mu samo dodijeli slovo...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
neaktivan

hvala ti na odgovoru -- pokušat ću sutra komp mi je u firmi (kupljen na firmu) . javim sutra !

No weapon can kill PRIDE
14 godina
neaktivan

Ovo kaj ti je rekao XX ce ti riješiti problem! {#}

Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Pod predpostavkom da je WD nov i potpuno prazan potrebno ga je inicijalizovati ( kreirati i formatirati particiju ili više njih) u disk manager-u.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ok dečki javim sutra sve,, ali koliko se sjećam pisalo je allocated disk 0 ili tako nešto,,, sutra ću vidjet sve pa javim

No weapon can kill PRIDE
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 22:18 (ZNG).
16 godina
moderator

vidjet ćeš kakvo je stanje kad otvoriš disk management pa ako bude drugih problema tu smo da pomognemo :D

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
neaktivan

ne budi lijen --- u disk managementu nije se vidio disk kao što se vidio c: ali se vidio dolje tj. disk 0 allocated disk  900+ MB taj  WD caviar.

e sad desnim klikom miša i new volume pa napravio 2 particije na tom disku i sad ga i win 7 prepoznaje tj. prepoznaje i c: i e: i f:

hvala svima svi ste sugerirali disk mamagement da se to tamo rješava---  mislim da je maks bio najprecizniji -- disk je (naravno) novi i trebalo je napraviti particije

No weapon can kill PRIDE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice