Spajanje plazme i pc-a

poruka: 4
|
čitano: 2.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Spajanje plazme i pc-a

dobar dan, spojio sam plazmu i pc s dvi-hdmi kablom, grafička je ati radeon hd 3870 i zvuk s optičkim audio kablom, ali problem je sto nema zvuka na tv-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spajanje plazme i pc-a
sinkee kaže...

dobar dan, spojio sam plazmu i pc s dvi-hdmi kablom, grafička je ati radeon hd 3870 i zvuk s optičkim audio kablom, ali problem je sto nema zvuka na tv-u

Šta će ti optički kabl kada ti HDMI prenosi 5.1 zvuk?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
da ali sam spojio dvi-hdmi kabelom a ne hdmi-hdmi
17 godina
sinkee kaže...
da ali sam spojio dvi-hdmi kabelom a ne hdmi-hdmi

-ponovo, zvuk ide kroz HDMI... (i DVI-HDMI..)

Naravno VGA treba to podržavati, Radeonke (HD) to imaju kao audio driver, kao i novije nVidia, starije nVidije imaju poseban kabel spdif s MBO na VGA...

Ovako nećeš moći dobiti zvuk i sliku istovremeno, jer TV ne predviđa mixanje dva različita ulaza.

edit: pojašnjenje, jer to mnoge muči.

zbog primjera uzimam Scart obično na TVu i VCRu imamo AV1 i AV2 za dva scarta. Ako sliku pošaljemo na AV1, zvuk na AV2, onda u pravilu nemožemo odabrati potrebnu kombinaciju, ili-ili.. ista je stvar s HDMIom, uz mogućnost, da za audio postoji neovisan izbor ulaza npr digital ili sl. ali obično toga nema. To se može s pravim pojačalom-reciverom..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 16:44 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice