Spajanje bezzicnih slusalica na win 11

poruka: 8
|
čitano: 2.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina

Dakle probala sam razne nacine ne ide, ima li netko ideju sto treba , hvala..

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Spajanje bezzicnih slusalica na win 11

Više detalja... ima li komp bluetooth?

6 godina
miki_the_pirat kaže...

Hehehhe ja se to ne bih sjetio ni pitati ;) Podrazumijevao bih da valjda toliko zna ;)

10 godina
Posmatrač kaže...
miki_the_pirat kaže...

Hehehhe ja se to ne bih sjetio ni pitati ;) Podrazumijevao bih da valjda toliko zna ;)

znaš kako vele - pretpostavka je majka svih zajeba. Ali da... meni ovo prvo palo na pamet jer nikad ne znaš tko je koliko upućen

7 godina

Nemam pojma,ja sam nasla BT na win al ne znam za komp a pretp ti je glupa jer da znam ne bi vas pitala,vjerojatno nema ,onda mi treba nastavak onaj i dalje znam ,hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Koje slušalice?

Uglavnom, nabavi usb bluetooth, i onda će preko njega raditi. Na windowsima u Start tražilici upišeš Bluetooth > Add Bluetooth or other device i spojiš kao i na mobitelu.

Npr. uređaj: https://www.nabava.net/kabeli-i-adapteri-za-racunalo/adapter-ugreen-cijena-usb-a-bluetooth-53-crni-674005571

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
markoal kaže...

Koje slušalice?

Uglavnom, nabavi usb bluetooth, i onda će preko njega raditi. Na windowsima u Start tražilici upišeš Bluetooth > Add Bluetooth or other device i spojiš kao i na mobitelu.

Npr. uređaj: https://www.nabava.net/kabeli-i-adapteri-za-racunalo/adapter-ugreen-cijena-usb-a-bluetooth-53-crni-674005571

Hvala! BT slusalice naravno:)

12 godina

laptopi uglavnom imaju integriran BT chip, al nigdje ne piše jel u pitanju laptop ili PC - samo se spominje Windows... just sayin'

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice