Smrzavanje odjednom stalno i iz čistog mira

poruka: 4
|
čitano: 1.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok svima,

Čudan neki problem. Iz čistog mira komp se počeo smrzavati na mrtvo. Niš posebno ne radim, nekaj za posao, surfam i samo se smrzne. Restartam, uđe u windowse i nakon par minuta ista stvar.

Upravo reinstaliravam windowse, instaliraju se i na onom ekranu "Getting ready" se opet smrznuo...ne znam kaj bi to bilo, možda memorija?

Pomagajte, hitno je, hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Smrzavanje odjednom stalno i iz čistog mira
Moja kristalna kugla kaze da je nesto neispravno. Testiraj redom

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Smrzavanje odjednom stalno i iz čistog mira
stef_zg kaže...

Bok svima,

Čudan neki problem. Iz čistog mira komp se počeo smrzavati na mrtvo. Niš posebno ne radim, nekaj za posao, surfam i samo se smrzne. Restartam, uđe u windowse i nakon par minuta ista stvar.

Upravo reinstaliravam windowse, instaliraju se i na onom ekranu "Getting ready" se opet smrznuo...ne znam kaj bi to bilo, možda memorija?

Pomagajte, hitno je, hvala unaprijed!

Ovo mi nekako najviše vuče na pregrijavanje procesora,provjeri temperaturu procesora,očisti računalo od prašine i zamjeni termalnu pastu na procesoru.

Softwer
14 godina
neaktivan

odspojio sam napajanje i sve kablove. izvadio bateriju i ispalio struju iz ploce, ponovno sve spojio i uspio formatirati SSD i nanovo instalirao windowse. i sve je najnormalnije radilo tjedan dana i sinoc ista stvar. 

fakat ne znam, al cini mi se da ga mozda neka od aplikacija zajebava...whatsapp, viber ili slack. nema mi to logike neke bas, al mi palo na pamet...

probam ovo s procesorom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice