Smrzavanje kompjutera

poruka: 5
|
čitano: 1.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompjutera

Imam jedno pitanje pa bih bio zahvalan ako netko zna odgovor na to...

Neki dan sam spajao drugi, dodatni HDD i kada sam vadio konektor ns onoj širokoj sivoj traci iz HDD, konektori su se odvojili od trake tojest pukli su , no traka je ostala netaknuta. Nakon toga se kompjuter počeo smrzavat.

Zanima me jel moguće da je razlog smrzavanja to puknuće?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompjutera
Imaš li još koji konektor da zamijeniš?Ovako se ne može puno reći al može biti do toga
Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smrzavanje kompjutera

Hm ma primarni hard je ukljucen i taj konektor je u redu, samo ovaj drugi koji sam htio iskoristiti za drugi hdd je puknuo.

Jel bi rjesilo problem to da kupim tu novu sivu traku s konektorima i zamijenim je?

16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompjutera
Pa probaj odspojit taj sekundarni hdd na dan,ako ne bude bilo smrzavanja,kupi novu.Tako ces najbolje znat jel problem u njoj
Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smrzavanje kompjutera
guardian92 kaže...

Hm ma primarni hard je ukljucen i taj konektor je u redu, samo ovaj drugi koji sam htio iskoristiti za drugi hdd je puknuo.

Jel bi rjesilo problem to da kupim tu novu sivu traku s konektorima i zamijenim je?

Pozdrav, prije toga makni taj kabel da ne pokvariš hdd, najsigurnije kupiš novu i staviš i radit će bez problema. Meni se od toga ošla hdd jer nije dobivala dovoljno protok napona na hdd i uzrokuje restart! 

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice