Slika ne.. a u tasku radi ?

poruka: 6
|
čitano: 1.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

pozzz svima... imam malo neobican problem i nisam znao di da stavim pa sam vamo odlucio... ovako radi se o igri call of duty black ops 2 naci pokrenem game i nista se nedogada... i cekam ko budala i nista... i pogledam u task menager uzima mi rama i proca i pokazuje da je tamo pokrenut ali na ekranu nista .... sta bi to moglo biti :S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slika ne.. a u tasku radi ?
pocekaj malo i pogledaj na kucistu ako ti svijetli koja ledica da komp nestoradi. sudeci po tvojim komponentama, mozda mu treba malo da se pokrene.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
13 godina

ma kaki nije to... posto mi ni lampica od pca isto nista nepokazuje samo gori plavo kao i inace a kada ulazim u nejsta itd... onda se pali ili pocne da gori crvena lampica... a nije do konfu... 100% posto sve ostale igre rade kako treba (Crisys 2, battfield 3, Dead Space 2, itd....) naci cim kliknem ude odma bez cekanja... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako igra nije original ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se događalo da neke piratske verzije igara ne mogu pokrenuti sa shortcut-a ali ako je igra inače za Steam , može se pokrenuti sa Steamom....

samo je dodaš kao Non-Steam game i zabrani u Firewall-u da igra ide online

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Pokusao ali nece :/ imaju neke gluposti da se vrijme promijeni sat ovo ono ali nista od togaa.. kao da je pokrenut vec game samo nista mi sliku nedaju :S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice