Skype i sustanje

poruka: 10
|
čitano: 6.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Skype i sustanje

pozz... ovako kada god pricam na skype... taj drugi s kime pricam cuje sustanje.. .pokusam sam kupiti novi mic i sve i opet je isto .

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 19:03 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Skype i sustanje
razermario kaže...

pozz... ovako kada god pricam na skype... taj drugi s kime pricam cuje sustanje.. .pokusam sam kupiti novi mic i sve i opet je isto .

Ako čuješ šuštanje od sugovornika nije tvoj problem nego sugovorniku. Vjerovatno za audio nije dobro podešen pa se čuje šuštanje. 

Nenad
13 godina
neaktivan
Nello kaže...
razermario kaže...

Ako čuješ šuštanje od sugovornika nije tvoj problem nego sugovorniku. Vjerovatno za audio nije dobro podešen pa se čuje šuštanje. 

Imaš li neki savjet kako to ukloniti ili? I ja mislim da je vjerovatno neki problem u pitanju.

16 godina
neaktivan
TrollHunter kaže...
Nello kaže...
razermario kaže...

Imaš li neki savjet kako to ukloniti ili? I ja mislim da je vjerovatno neki problem u pitanju.

Ako problem imaš na skypeu imaš pod opcijama pa malo igraš da vidiš koji rade, recimo zvuk podesiš i microfon dok izgovoriš i pokazuje skalu jakost zvuka. Ima i podešenja dolaska zvuk npr neko uključi chat skypea, 

I naravno dali su uredni instalirani drivera za zvuk, ako ej u pitanju web cameru i treba vidit jel su li uredno instalirani drivere.

Nenad
13 godina
neaktivan
Nello kaže...
TrollHunter kaže...
Nello kaže...
razermario kaže...

Ako problem imaš na skypeu imaš pod opcijama pa malo igraš da vidiš koji rade, recimo zvuk podesiš i microfon dok izgovoriš i pokazuje skalu jakost zvuka. Ima i podešenja dolaska zvuk npr neko uključi chat skypea, 

I naravno dali su uredni instalirani drivera za zvuk, ako ej u pitanju web cameru i treba vidit jel su li uredno instalirani drivere.

A znaš li šta se još može uraditi osim tih očitih prepravki na skype-u? Rekao bi da su svi driveri dobro instalirani, već da ima neki podprogram koji podešava pojačavanje zvuka, jer ako na skype se ništa ne pomjera a ono ipak pojačava, mora biti neka kontrola koja se ne može vidjeti na skype, da li znaš kako doći do nje, iako u Control Panel - Sounds - Recording device nema opcija za to?

13 godina
neaktivan
razermario kaže...

Ništa mario druže, dok se ne nađe riješenje pokušaj sljedeće.

Smanji kvalitet zvuka, time se inače smanji i brzina pojačavanja šuma dok šutiš, barem iz mog iskustva, pa dok se ne nađe bolje riješenje, možeš ovako koristiti skype. Probaj pa javi jel ti pomoglo.

13 godina
TrollHunter kaže...
razermario kaže...

Ništa mario druže, dok se ne nađe riješenje pokušaj sljedeće.

Smanji kvalitet zvuka, time se inače smanji i brzina pojačavanja šuma dok šutiš, barem iz mog iskustva, pa dok se ne nađe bolje riješenje, možeš ovako koristiti skype. Probaj pa javi jel ti pomoglo.

E druze hvala ti...  budem probao kada se vrnem doma javim ti . 

13 godina
Skype i sustanje

ey evo samo da ti javim... pokusao sam napraviti ono sta si mi predlozio nije skroz rijesilo problem ali pomoglo je puno... Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

ey evo samo da ti javim... pokusao sam napraviti ono sta si mi predlozio nije skroz rijesilo problem ali pomoglo je puno... Hvala

Nažalost ćeš morati ipak neki malo stručniji forum naći, možda neki na engleski. Gledao sam i ja malo o ovome, ali većinom skype support ne zna u čemu je problem, stoga mislim da se radi o problemu sa matičnom, zvučnom karticom ili pak što bi bilo najlogičnije  neki software-ski problem koji upravlja jačinom mikrofona. Kako god, javi ako riješiš da i drugima tako pomogneš. Sretno

13 godina
Skype i sustanje

Hvala svjedno... pogledati cu jso malo na netu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice