Riknuo ventilator od GPU-a.

poruka: 18
|
čitano: 1.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znaci ovih danas sam skuzio da mi GPU(XFX Radeon HD 6870) prelazi preko 100 stupnjeva i onda se kasnije  gasi, danas sam otvorio (tj. prije sat vremena) da vidim u cemu je problem, naravno ja kreten nisam ni znao da mi ne radi ventilator dok nisam rastavio graficku, promijenio pastu ali onda skuzio da mi se uopce ne vrti ventilator. I dalje mi stoji na pristojnih 50-60 stupnjeva dok u igrama se gasi (opterecenje valjda) .. sada sto mi je ciniti samo kupiti novi ventilator ili nositi na reklamaciju (posto jos imam garanciju, to sam trebao napraviti prvo) ali se sada bojim da mi nece uvaziti jer sam otvarao sam.

Radi se o ovom 

Ima gdje to za kupiti da samo zamijenim posto mislim da je u tome problem.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:38 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bravo majstore tako treba...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Riknuo ventilator od GPU-a.
Tiby kaže...

A debil sam da ali valjda ima za kupiti taj mali ventilator pa da zamijenim.

Peace!
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Tiby kaže...

A debil sam da ali valjda ima za kupiti taj mali ventilator pa da zamijenim.

Hahahah pa valjda si trebao prvo vidjet da ti vent ne radi :D

sad si spušio garanciju, a i moraš kupit komplet cooler cijeli ili nać negdje ako netko ima polovni za tvoju i to je to .

14 godina

Ma lako za garanciju ostalo je 6 mjeseci nego sada bezveze bacati pare za novi cooler. 

Probacu sutra otici do linksa za reklamaciju ako ne uspijem kupit cu neki novi i gotovo ili nabaviti polovni.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako ti ne prihvate reklamaciju, trazi ih da o tvom trosku to srede. I ovako bi ti sredili, ali dzaba
Ako ti ne mogu to napravit, ili napravi aktivni hladnjak, tako da pricvrstis bilo koji vent na nj ili kupi novi hladnjak.
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Eto što se dogodi kada svi savjetuju promjenu paste

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

4 0 hvala 0
14 godina
chutac kaže...
Ako ti ne prihvate reklamaciju, trazi ih da o tvom trosku to srede. I ovako bi ti sredili, ali dzaba
Ako ti ne mogu to napravit, ili napravi aktivni hladnjak, tako da pricvrstis bilo koji vent na nj ili kupi novi hladnjak.

Budem, hvala na odgovorima, pozdrav!

Peace!
15 godina

Ak ti ne uvaze reklamaciju , od hladnjaka nemas nist dobroga ispod Accelera Twin Turbo II ! Ili kupit pasivni S1 Plus i na njega montirat 120mm vent  ( 1 ili 2 komada )- to bi ti bilo najjeftinije rijesenje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da nisi ništa prčkao, vjerujem da bi dobio 7850/7870 na reklamaciji {#}

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam na svojoj 6850 Toxic isto skidao cooleri mijenjao pastu i onda mi se za parmjeseci pocele crte na ekranu javljati odnio na reklamaciju prihvatili i dobio ovu sada giga 6870 ako nisi vijke na hladnjaku ostetio ili hladnnak trebala bi ti proci reklamaciju e da ako je na grafi bila naliepnica a skinuo si ju onda trazi novu naljepnicu ako je nije bilo jos i bolje 

lp

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj ti nju reklamirat i nemoj nist govorit da si ju otvaral ! Dal je bilo kakvih naljepnica po njoj ,  dal su vijci izlizani od odvijaca ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Well ja sam ciljao na nesto ovakvo Links .. ali ako mi ne uvaze reklamaciju budem pitao njih da mi jednostavno poprave to, mislim da bi prosao jeftinije.

EDIT: Sve naljepnice su jos na njoj cak i na seraficima, nisam skidao samo sam napravio rupicu koja se cak ni nevidi, budem probao pa budemo vidili. 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:59 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po meni se neisplati davat 500kn za takav aftermarket hladnjak koji vrijedi vise od pol tvoje grafe za koju ce bit dosta i onaj pasivni S1 Plus i na njega stavis 1 ili2 120mm venta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Ovako cu, ili ce mi priznati reklamaciju ako ne na svoj trosak cu reci da mi to poprave, ipak mi to najisplatljivije{#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XVII Mini kaže...

Ovako cu, ili ce mi priznati reklamaciju ako ne na svoj trosak cu reci da mi to poprave, ipak mi to najisplatljivije{#}

ali oni ti nece zamjeniti stock cooler sa tvoje grafe za takav isti novi ak ti ne prode reklamacija vec ce ti staviti neki iz svoje ponude a vec su ti predlozili gore hladnjake jedan od tih ce ti staviti 

15 godina
neaktivan
David87 kaže...

Si ti siguran!?Moza bi se moglo nesto napraviti da se na reklamaciji dobije 7850/7870!{#}

::;;;)
14 godina
WiNAmDGAMer kaže...
David87 kaže...

Si ti siguran!?Moza bi se moglo nesto napraviti da se na reklamaciji dobije 7850/7870!{#}

Tesko, prije bi jednostavno popravili hladnjak lol:).

Peace!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice