Realtek RTL8139/810X

poruka: 6
|
čitano: 5.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Adapter driver

Pozdrav

kupio novi laptop HP Pavilion 17 e010sm i stavio na njega Windows 7...

i sve drivere sam uspio rješiti, ili skinio s neta (pomoću wifi) ili sa stranica ATI itd.

jedino mi nikak ne uspijeva instalacija LAN kartice... AIDA64 mi očitava Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Adapter driver...

i probao sam sve moguće drivere i sa stranica Realteka i HP-a i uvijek mi kaže ovo...

kao nemože instalirati jer je kartica u "DEEP SLEEP MODU" nekakvom...

u biosu nema nikakvih "power saving opcija", čak sam i flashao bios na najnoviji i ništa...

probao sam i sa spojenim lan kablom i lampica svijetli u lan utoru i opet ništa...

pomozite?

www.cts-informatika.net

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Realtek RTL8139/810X

Pokušaj pronaći driver-e za 8-cu pa kad ih skineš desni klik pa ih instaliraj preko troubleshoot compatibility i prilagodi ih za 7-cu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Adapter dri

1. Probaj izvaditi bateriju na 5 minuta, nakon paljenja mrežna bi se trebala probuditi.

2. Probaj ići na Add a device/ add new hardware - "searching for new hardware" bi mogao probuditi mrežnu zapravo slobodno ju prije toga i deinstaliraj iz device managera.

...

X. - kad uspiješ instalirat drivere u control panelu (device manager > realtek lan > power management) isključi "allow computer to turn off this device".

P.S. provjeri u BIOSu da ti nije lan disabled.

16 godina
neaktivan
Re: Realtek RTL8139/810X
phoenix2003 kaže...

Pokušaj pronaći driver-e za 8-cu pa kad ih skineš desni klik pa ih instaliraj preko troubleshoot compatibility i prilagodi ih za 7-cu.

probao, neće

www.cts-informatika.net
16 godina
neaktivan
Re: Realtek RTL8139/810X Fast Ethernet Adapter dri
jozef kaže...

1. Probaj izvaditi bateriju na 5 minuta, nakon paljenja mrežna bi se trebala probuditi.

2. Probaj ići na Add a device/ add new hardware - "searching for new hardware" bi mogao probuditi mrežnu zapravo slobodno ju prije toga i deinstaliraj iz device managera.

...

X. - kad uspiješ instalirat drivere u control panelu (device manager > realtek lan > power management) isključi "allow computer to turn off this device".

P.S. provjeri u BIOSu da ti nije lan disabled.

u biosu nema takve opcije... vađenje baterije nije pomoglo

www.cts-informatika.net
16 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice