Racunar mrzne

poruka: 9
|
čitano: 2.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Racunar mrzne

Racunar jednostavno zamrzne i jedini način da ga ugasim je da izvucem kabl iz utičnice. HDD kupljen prije dva dana, temp u idle 50, proc intel core 2 e4400, nakon sto pokrenem test iz aide64 test traje nekad minut a nekad 2-3 min i zamrzne u trenutku mrznjenja temp su 68 i ne penju se. Komp mrzne i prilikom memtesta.

www.noviportal.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Racunar mrzne
RealMadrid4Ever kaže...

Racunar jednostavno zamrzne i jedini način da ga ugasim je da izvucem kabl iz utičnice. HDD kupljen prije dva dana, temp u idle 50, proc intel core 2 e4400, nakon sto pokrenem test iz aide64 test traje nekad minut a nekad 2-3 min i zamrzne u trenutku mrznjenja temp su 68 i ne penju se. Komp mrzne i prilikom memtesta.

imo sam sličan problem prije negdje godinu dana,dok sam igro igrice mi se komp jednostavno ušteko,jednini način da ga ugasim je bio da isključim napajanje,kad sam ga onjeo u servis se uspostavilo da mi je dotično crklo...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan

I ja sumnjam na njega sutra cu da donesem drugo napajanje pa cu provjerit. 

www.noviportal.net
15 godina
RealMadrid4Ever kaže...

- Prije probaj ovo i proskeniraj memoriju sa Memtest 86+.{#}

--- Tko ima malo novca govori: Što da radim s njim? ,a onaj koji ima mnogo govori: Bože, daj još. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

- Prije probaj ovo i proskeniraj memoriju sa Memtest 86+.{#}

Sve ja to znam ali problem je sto nemogu odvrtiti ni jedan test jer jednostavno komp smrzne i moram ga gasit cupanjem kabla. A s tim programima sam upoznat ali niti mogu iz windowsa testirat niti kad bootam cd pa krenem obavit Memtest 86+nakon 2% komp smrzne a isto mi se desava i s drugim cd-ovima tipa Hiren's BootCD . 

www.noviportal.net
13 godina
Racunar mrzne

Jesi li radio oc na cpu?

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Racunar mrzne

RealMadrid4Ever

- Tek sad sam pročitao prvi post{#}, tebi se računalo pregrijava.

- Ako si OCao procesor, izvadi bateriju iz matične na par minuta, zatim ju vrati i probaj upalit.

- Ako nisi, onda očisti prašinu i zamjeni termalnu pastu na procesoru, pazi da pravilno montiraš hladnjak.

--- Tko ima malo novca govori: Što da radim s njim? ,a onaj koji ima mnogo govori: Bože, daj još. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 22:43 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

RealMadrid4Ever

- Tek sad sam pročitao prvi post, tebi se računalo pregrijava.

- Ako si OCao procesor, izvadi bateriju iz matične na par minuta, zatim ju vrati i probaj upalit.

- Ako nisi, onda očisti prašinu i zamjeni termalnu pastu na procesoru, pazi da pravilno montiraš hladnjak.

Nisam OC-o procesor; a termalnu pastu sam vec mjenjao ali opet cu sutra; mada mi je čudno da mrzne na cc 50-60 stepeni jer cim upalim racunar temperatura je oko 48-54 stepeni i cim pokrenem aidu i pokrenem test odmah smrzne ili nekad znam test trajat do te mjere da temperatura skoci na 68 stepeni ali uspjeva ga odrzavat na toj temeraturi i nikad ne ide preko 70 ali onda samo zamrzne; ali isto zamrzne nekad na 68 stepeni a nekad na 55 stepeni kako kad.

www.noviportal.net
15 godina
neaktivan
Racunar mrzne

Riješeno; zamjenjena dva kondezatora na MB i problem rijesen.

www.noviportal.net
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice