Problemi s driverima za grafičku i zvuk koji šušti

poruka: 3
|
čitano: 531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Driveri imaju u device manageru uskličnik žuti kraj sebe i pod driver status:Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43).  Zvuk šušti kad upalim film ili youtoube.Da probam instalirat driver za grafičku ručno i perform clean instal. of driver?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 16:14 (zaclee).

0 0 hvala 0
13 godina

Koristiš HDMI od grafičke za zvuk? Malo pojasni problem.. Neki screenshot, video.

Sam uskličnik ovako "odoka" ->Skini najnovije drivere, iskjuči se sa interneta da nebi sam skidao drivere opet kad napravis ovo-> safe mod i drivere uninstall za zvuk i od grafičke preko DDU, restart pc u normalne windowse i instaliraj drivere kako spada. Uključi internet i valjda je problem solved.

Drugo nemogu preopručiti dok neki screenshot ili video nestaviš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedan frend mi je gledo  i rekao da :Grafička ima problem.nemože se nadograditi drajver. Bilo bi dobro da ju promjeniš.

Utikač plavi iz monitora je uključen u grafičku DVI.Kad instaliram win 7 32 bitni (sad imam win 10 64 bitni instaliran) nemam nikakvih problema ali kad instaliram win 7 64 bitni nemoze se instl. dode do ulaska u win i zablokira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 17:20 (zaclee).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice