Problem sa WLAN adapterom

poruka: 10
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako,imam laptop Acer Aspire 7720z i na njega sam nanovo instalirao windows 7 i tu počinju moji problemi.Naime ne mogu se spojiti na net preko wlan-a.Skidao sam nove drivere,instalirao sustav ponovo.... i ništa ne pomaže,a u opcijama piše da je isključen(unpluged).Molim za pomoć.Hvala!

P.S.

Adapter je Atheros AR5007EG

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Heh imas istu karticu kao i ja, pogledaj jesi instalirao dobre drivere, moja je na windows 7 radila savrseno...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa WLAN adapterom
atheros radi i bez drivera na winsima 7 (i xp)...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Nisi ti bas sav svoj{#}....................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
17 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

??? o cem ti???

Atheros radi bez skinutih drivera na windows 7 i windows xp (pošto i sam imam 5007EG mogu posvjedočiti tome)...

Standardni wifi driveri za windows rade svoj posao bez ikakvog problema...

To što si ti neupućen i/ili ne znaš to je druga stvar, ali to je tvoja sramota...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Ovako,imam laptop Acer Aspire 7720z i na njega sam nanovo instalirao windows 7 i tu počinju moji problemi.Naime ne mogu se spojiti na net preko wlan-a.Skidao sam nove drivere,instalirao sustav ponovo.... i ništa ne pomaže,a u opcijama piše da je isključen(unpluged).Molim za pomoć.Hvala!

P.S.

Adapter je Atheros AR5007EG

Moraš skinuti update s M$, to su prvi update...imao sam isti problem s Acer Aspire.

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
neaktivan

??? o cem ti???

Atheros radi bez skinutih drivera na windows 7 i windows xp (pošto i sam imam 5007EG mogu posvjedočiti tome)...

Standardni wifi driveri za windows rade svoj posao bez ikakvog problema...

To što si ti neupućen i/ili ne znaš to je druga stvar, ali to je tvoja sramota...

Aj ako si tako pametan reci zasto meni nije radilo bez drivera ni na windows 7 ni na XP-u....................

16 godina
neaktivan

Moraš skinuti update s M$, to su prvi update...imao sam isti problem s Acer Aspire.

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

Kako misliš update?Za Windows ili za adapter?

P.S.

Šta ti je M$

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 9:54 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
veki je car kaže...

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

P.S.

Šta ti je M$

M$=MS=Microsoft.

Dakle update za winse, update-i koje moraš skinuti su:

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

Isto tako...samo iz iskustva...vrlo vrlo rlo često...da li si možda isključio WLAN? pogledaj malo p olapu možda imaš negdje prekidač za uključit/isključit wlan. Ili ak onema prekidača onda je obično kombinacija Fn+F2, ili koja već Ftipka na kojoj je nacrtan simbol wlana.

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
veki je car kaže...

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

P.S.

Šta ti je M$

M$=MS=Microsoft.

Dakle update za winse, update-i koje moraš skinuti su:

KB 974332 -x86

KB 974431-x86

Isto tako...samo iz iskustva...vrlo vrlo rlo često...da li si možda isključio WLAN? pogledaj malo p olapu možda imaš negdje prekidač za uključit/isključit wlan. Ili ak onema prekidača onda je obično kombinacija Fn+F2, ili koja već Ftipka na kojoj je nacrtan simbol wlana.

Nemam nikakvu posebnu tipku za wlan,ali mi nije jasno što trebam tražiti na M$ jer kada upišem ovo gore u tražilicu nalazi samo nešto za 64 bita,probao sam i upisati samo Windows 7 update i tu su neki alati (ukupno oko 2 Gb treba skidati)Signup.....Pa stvarno neznam kako će mi to pomoći.Molim Detalje!HVALA

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice