Imam ati radeon 9500 video karticu....računalo mi je ne prepoznaje....da nema početnog drivera....pokušao sam ga instalirati većinu verzija ali mi izbaci da nemože instalirati....pa zna li ko kako da rješim taj problem ili moram novi windows instalirati....jer su mi tako rekli par ljudi iz mog grada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako drug kada uklonis drivere sa windows-a od graficke nemozes ga vise vratit jednostavno instaliraj drivere od te grafe skini sa neta i to je to a ako ni tad ne prepoznaje novi windows i svi mirni samo ne diraj vise....
Sve sam to napravio ali neće znači moram novi windows
ok
fala
Pusti windowse na miru, kartica je starija od 6 godina, tako da je najvjerojatnije odkihala svoje . . . . 
Sličan sam problem imao,bila je ATI kartica.Sve moguće drivere sam skinuo s interneta,samo je jedan odradio svoje.
Ne mogu se sjetiti,davno je bilo,a i 100 drivera sam skinuo za taj dan....Windowse ne moj slučajno dirati!
Ako se uspijem sjetit,javim ti....Ja sam na laptopu imao problem s Ati karticom,nije se mogao laptop povezati s projektorom bez drivera....Uglavnom,ako se sjetim,šaljem ti u PP.
moras naci driver koji je stariji znace ne mozes skinuti novi sa ati stranice nego moras naci neki driver koji je striji koji se koristio u to vrijeme imao sam isti problem pa sam nasao na nekoj stranici driver koji je bio verzije 7.7 a novi su bili na ti stranici 12.3
ako ne uspijes rijesti javi pa cu ja potraziti po netu pozzzz