Pozdrav ekipa,
jučer sam upalio komp i vidim ja, ne radi mi ventilator (onaj crveni, stock ventilator na Thermaltake M5 kučištu). Gledam ja, OK, možda nema ulja u njemu.
Skinem ja njega, skinem naljepnicu i čep, stavim ulje i vratim ga. Kad ono opet probam, opet se on ne vrti. Zavrtim ga ručno, opet neće. Ostavim ladicu kučišta otvorenu, zavrtim i brzo upalim, no opet, on se ne vrti.
Imao sam prije cca. godinu dana problem da mi je neonka upala u taj isti ventilator, no mijenanje ulja je sve riješilo. Sada sam ga isto promijenio, no opet, ventilator se neće vrtiti.
Mene zanima, kao 1., mogu li ja koristiti računalo iako se ventilator ne vrti (napajanje mi je 650 W, ako nekoga zanima). Imam neke dokumete koje bih trebao prebaciti s tog računala na drugo, a ne znam je li mi sigurno koristiti računalo dok se ventilator ne vrti (jer se bojim da će se nešto zapaliti). Kao 2., što da napravim sada? Učinio sam sve što sam mogao, a kao što sam i rekao, ventilator je stock, tako da mislim da su njegove žice doslovno dio kučišta...
Mnogi bi bili izvan sebe od bijesa kada bi im se ovako nešto dogodilo, no ja samo želim da mi moje računalo radi kako treba i da ne moram razbijati glavu s ovakvim problemima.
Unaprijed hvala!

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)