Problem s prženjem dvdova

poruka: 11
|
čitano: 2.610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam jedan problem nedavno sam kupio novu konfiguraciju i imam problem sa prženjem dvd-ova, naime kada kopiram dvd u nero-u nakon što iskopira sadržaj na disk i ndakon što ubacim prazan medij prilikom završetka prženja javlja poruku burn process failed i pieš nešto kako nije uspio završiti "end of disc at once" Pržilica je LG GH22NS. Sad neznam da li je problem softverske prirode ili hardverske, pa bih molio ako netko može ponuditi rješenje neka javi.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:35 (SonGoku83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s prženjem dvdova

Je li problem u softwareu ili hardwareu znat ćeš najbolje ako isprobaš s nekim drugom programom npr. CDburnerXP ili Ashampoo burning studio. Također isprobaj pržiti na neke druge DVD-e jer je možda problem i u njima. Malo mi je čudno da nova pržilica već pravi probleme.

16 godina
SonGoku83 kaže...

Pozdrav svima,

imam jedan problem nedavno sam kupio novu konfiguraciju i imam problem sa prženjem dvd-ova, naime kada kopiram dvd u nero-u nakon što iskopira sadržaj na disk i ndakon što ubacim prazan medij prilikom završetka prženja javlja poruku burn process failed i pieš nešto kako nije uspio završiti "end of disc at once" Pržilica je LG GH22NS. Sad neznam da li je problem softverske prirode ili hardverske, pa bih molio ako netko može ponuditi rješenje neka javi.

Hvala

Otvori opcije u neru, zatim otvori expert features i makni kvačicu sa Enable Disc-at-once CD overburning i Enable DVD overburning.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:52 (Fre3man69).
16 godina

a možda ti je laserska glava prljava očisti je sa štapičem za uši i rakijom ako na kraju ništa ne bude pomagalo,barem sam ja tako napravio i sad radi odlično

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

Sumnjam da je glava pošto je komp kupljen prije mjesec dana, 3 dvd-a su bila unutra, ali ovo s optionsima bi moglo biti, ili ću drugi program isprobat, ma inače sam sa imgburnom do sad radio, ali s njim nema jednostavnog kopiranja dvdova nego mi uglavnom služi za burnanje image-a i kad slažem disc compilation ili ja nisam dovoljno tražio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dakle promjenio sam u settingsima i ništa, koliko sam skužio počen raditi lead-out i onda na 80 % izbaci ovo na fotki

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da je neki PMA update failure, malo sam gledao po netu veli da im na kraju kad radi lead-out počne motor pržilice jako varirati i onda izbaci error, to se i meni događa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SonGoku83 kaže...

Dakle promjenio sam u settingsima i ništa, koliko sam skužio počen raditi lead-out i onda na 80 % izbaci ovo na fotki

A JBG moze bit hrpa stvari.

Meni pada na pamet losi DVD-ovi.Zna se desiti kada kupujemo smece od DVD-ova u trgovinama po cjeni 10 kom po 10 KN.

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
16 godina
neaktivan

DVD-i, firmware, napajanje, da napajanje, kabeli...

Svega bilo kod mene :(

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 21:35 (blacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SonGoku83 kaže...

Pozdrav svima,

Hvala

Pokusaj  s Ashampoo Burning Studio 6....

Softwer
16 godina
neaktivan

Probal sam imgburn isto javlja grešku, čak sam i SATA kabel prespojio, na kraju mi je frend preporučio infrarecorder i sa njim super radi, uglavnom svi dvdovi koje sam spržio sa svim programima rade, jedino što javlja error na lead-outu. Nakon što sam uspješno spržio na infrarecorderu opet sam probao na imgburn i javlja istu grešku. Dakle vrlo vjerojatno problem i dalje postoji ali baš me briga dok god dvdovi rade i nemoram čitati glupi error report svaki put. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice