Problem sa printerom HP P1102

poruka: 14
|
čitano: 12.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

laserski printer, friško kupljen prije tjedan dana, 80 g papir;

ostavlja ovakve utiske na papiru simetrično, inače dobro radi.

any ideas, u smislu dal se to može nešto unutra olabavit, ili treba na reklamaciju? ili nešto deseto?

[IMG]http://i899.photobucket.com/albums/ac199/Anomen/DSC02371.jpg[/IMG]

[IMG]http://i899.photobucket.com/albums/ac199/Anomen/DSC02372.jpg[/IMG]  <-- stražnja strana

ZAHVALJUJEM !

slike jos jednom -

sprijeda sprijeda
straga straga
Go for the eyes Boo, yaaar!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 14:11 (Bartender).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa printerom HP P1102

anyone?

zanima me možda jel to normalno da se dešava na laserskim pisačima, ili je za reklamaciju? ili nešto od palete mogućnosti između te dvije krajnosti...

anyone?

15 godina
neaktivan

Hmm, prodah ih na lopate, ali dosad se nitko nije požalio na ovakav detalj.

Iskreno, nemam neke ideje, ali mogu se sutra raspitati kod svojih dečkiju u servisu imaju li možda kakvo iskustvo zašto bi to printeri inače radili. Ako ti netko ne da odgovor već večeras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bartender kaže...

ostavlja ovakve utiske na papiru simetrično, inače dobro radi.

any ideas, u smislu dal se to može nešto unutra olabavit, ili treba na reklamaciju? ili nešto deseto?

[IMG]http://i899.photobucket.com/albums/ac199/Anomen/DSC02371.jpg[/IMG]

[IMG]http://i899.photobucket.com/albums/ac199/Anomen/DSC02372.jpg[/IMG]  <-- stražnja strana

ZAHVALJUJEM !

slike jos jednom -

Ako sam dobro vidio, to su tragovi od mehanizma za provlačenje papira. Nije uobičajeno da budu tako izraženi, reklamiraj nego što.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

marky, ajde pliz pitaj svejedno, ja ću nakon posla probat zamijenit printer, ovaj je prije tjedan dana kupljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bartender kaže...

marky, ajde pliz pitaj svejedno, ja ću nakon posla probat zamijenit printer, ovaj je prije tjedan dana kupljen.

Možda si puno papira stavio u ladici printera pa onda otud tragovi provlačenja papira. Probaj stavi manje papira pa testiraš dali se još ostavlja tragove od provlačenja papira.

15 godina
neaktivan

Kažu kolege da je to vjerovatno problem do grijača ili valjka. Budući da je nov, probaj ga čim prije reklamirati da se zamijeni za novi, dok si još u reklamacijskom roku.

Inače, ako to nije opcija - servis. Pa će oni ispraviti nedostatak.

15 godina
neaktivan

hvala na pomoći.

otišao sam u trgovinu di je kupljen printer, nakon mrvicu negodovanja da je prošlo 7 dana pa kao možda servis... ipak su mi zamijenili printer. Malo me čudno njihov serviser gledao kao ''takve linije su normalne''...

Nego, novi printer isto ostavlja otisak, koji na svu sreću, nije toliko izražen kao kod prvog printera.

Valjda ovaj printer tako provlači papir + dosta je bučan, tako da vjerovatno za mnoge korisnike ima boljih printera za izabrati (uz malo veću cijenu).

pozdrav; lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bartender kaže...

hvala na pomoći.

otišao sam u trgovinu di je kupljen printer, nakon mrvicu negodovanja da je prošlo 7 dana pa kao možda servis... ipak su mi zamijenili printer. Malo me čudno njihov serviser gledao kao ''takve linije su normalne''...

Nego, novi printer isto ostavlja otisak, koji na svu sreću, nije toliko izražen kao kod prvog printera.

Valjda ovaj printer tako provlači papir + dosta je bučan, tako da vjerovatno za mnoge korisnike ima boljih printera za izabrati (uz malo veću cijenu).

pozdrav; lock

Hmm, zanimljivo. Rekoh - prodah ih na lopate i sam postavio nekoliko njih i nikad nisam primijetio da valjak ili grijač tako ostave lagani nabor. Možda prođe s vremenom. Postoji mala bolest kod lasera, a to je da znaju imati dječjih bolesti dok se ne razrade - glasni su prilikom ispisa, malo cvile dok se na raštimaju. Obično se upotrebom takve stvari ispeglaju.

Inače, taj printerčić mi je zakon, osobito wireless izdanje.

Sretno!

14 godina
neaktivan

Pozdrav

Moje pitanje i problem možda nije usko vezano za temu, ali s obzirom da se radi o printeru iz teme možda mi neko može pomoći (naročito marky1607).

Naime, nedavno sam kupio printer hp p1102 i kada sam ga instalirao vidio sam da se na toneru nalazi čip.

Interesuje me da li taj čip onemogućava naknadno punjenje tonera, i ako onemogućava da li je moguća ugradnja čipa u printer koji će omogućiti korišćenje tonera koji se dopunjavaju.

S poštovanjem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da taj čip nema veze sa tim sigurnosnim razlozima (original tinta only). nisam 100% siguran doduše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm... hvala na odgovoru, ali ako neko može preciznije da mi odgovori bio bi mu jako zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, moguće je nadopuniti toner, ali kod printera za kućnu upotrebu nisam siguran, vjerojatno ovisi od modela do modela. U svakom slučaju to ne možeš sam, već postoje posebne firme koje to rade.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bartender kaže...

Pozdrav, imao bih jedno pitanje s obzirom da koristiš isti pisač kao i ja na poslu. Zanima me da li tvoj pisač može obostrano ispisivati?

Naime, kad mu zadam da ispiše obostrano, ispiše drugu stranicu u idućem bi koraku trebao staviti papir u ladicu i negdje potvrditi završetak ispisa, ali kod mene taj korak fali. Tražio sam i u postavkama pisača ali nemam nigdje, a teško mogu povjerovati da pisač ne podržava obostrani ispis. Pretpostavljam da si ti svoj pisač instalirao na računalu, dok je kod mene informatička podrška isti instalirala na serveru tvrtke (ne znam iz kojeg razloga), pa me sad zanima da li je možda u tome problem.

Jer pisač koliko sam primjetio ne posjeduje nikakve tipke, s kojima bi se potvrdila akcija okretanja i ponovnog umetanja papira za obostrani ispis.

A što se tiče tvog problema na svom pisaču nisam primjetio, a isto ga filam sa 80 g papirom.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice