Problem sa kompijuterom?

poruka: 4
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa kompijuterom?
Jednom jaranu sam instalirao Win 7 i kompijuter se nakon toga preporodio radio sve super, da bi me on danas nakon 2 tjedna nazvao i reko da kad ga upali dodje do onog Start windows normaly i kaze da pritisne enter i kad pritisne opet mu se komp RR i opet dodje do tog Start windows normaly. Pa sam vas htjeo pitat sta bih moglo biti?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa kompijuterom?
deklok kaže...
Jednom jaranu sam instalirao Win 7 i kompijuter se nakon toga preporodio radio sve super, da bi me on danas nakon 2 tjedna nazvao i reko da kad ga upali dodje do onog Start windows normaly i kaze da pritisne enter i kad pritisne opet mu se komp RR i opet dodje do tog Start windows normaly. Pa sam vas htjeo pitat sta bih moglo biti?

Sheban windows,očito ga je napunio virusima,to je sasvim normalno za korisnike koji samo znaju otići na www.facebook.com i klikati tamo svakakve linkove i gluposti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
deklok kaže...

Sheban windows,očito ga je napunio virusima,to je sasvim normalno za korisnike koji samo znaju otići na www.facebook.com i klikati tamo svakakve linkove i gluposti.

Sta mislis sta da mu opet sve dizem ispocetka? Jer kad mi ga je donjeo imao je sve i svastana njemu.... Instalirao sam mu i Avast i Malwarebytes

14 godina
deklok kaže...
kruskar kaže...
deklok kaže...

Sta mislis sta da mu opet sve dizem ispocetka? Jer kad mi ga je donjeo imao je sve i svastana njemu.... Instalirao sam mu i Avast i Malwarebytes

To ti je najsigurnije,obriši sve podatke što ima na pc-u(c i d particiju ako ima više particija/diskova) I nakon koji tj će se ista stvar dogodit,jer nezna koristiti PC,to sam puno puta vidio i svakih par tj. imam jedan te isti pc s istim problemom na popravku(neznanje korisnika),probaj mu objasnit što smije a što ne,jedino tako će mu dulje raditi pc.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice