- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sheban windows,očito ga je napunio virusima,to je sasvim normalno za korisnike koji samo znaju otići na www.facebook.com i klikati tamo svakakve linkove i gluposti.
Sheban windows,očito ga je napunio virusima,to je sasvim normalno za korisnike koji samo znaju otići na www.facebook.com i klikati tamo svakakve linkove i gluposti.
Sta mislis sta da mu opet sve dizem ispocetka? Jer kad mi ga je donjeo imao je sve i svastana njemu.... Instalirao sam mu i Avast i Malwarebytes
Sta mislis sta da mu opet sve dizem ispocetka? Jer kad mi ga je donjeo imao je sve i svastana njemu.... Instalirao sam mu i Avast i Malwarebytes
To ti je najsigurnije,obriši sve podatke što ima na pc-u(c i d particiju ako ima više particija/diskova) I nakon koji tj će se ista stvar dogodit,jer nezna koristiti PC,to sam puno puta vidio i svakih par tj. imam jedan te isti pc s istim problemom na popravku(neznanje korisnika),probaj mu objasnit što smije a što ne,jedino tako će mu dulje raditi pc.