Problem sa hladenjem

poruka: 6
|
čitano: 726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa hladenjem

Pozdrav, imam problem za hladenjem, no ne u smislu temperatura. Naime imam Zalmanovo kuciste koje sa svake stranice ima po jedan dodatni ventilator. Problem je u tome sto ja ne znam gdje ga mogu spojiti jer nemam slobodnih prikljucaka, dali se moze kupiti nekakav kabel koji mogu ustekati u maticnu i onda spojiti s ventom ili nekako drugacije? Evo konfiguracije ako je od pomoci : i5-4670k msi gtx 770 FSP 750W te Asus 787-k. Ventovi se spajaju 4 pinskim M/Ž ulazom. Lijep pozdrav svima koji se odvaze pomoci :)

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa hladenjem

Misliš Z87-K je ploča? Osim onoga za CPU cooler imaš na njoj još 2 četiri pinska utora za prištekati ventove, iznad njih ti piše CHA FAN. Pogledaj na slici označeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Problem sa hladenjem
vkova kaže...

imam problem za hladenjem, no ne u smislu temperatura.

Nego u kojem smislu?

Po ovome što pišeš mislim da izmišljaš i mijenjaš nešto što je sasvim u redu, pazi da se ne zaje...

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 18:08 (Valentin17).
12 godina
neaktivan
Problem sa hladenjem

Zaboravio sam reci, naravno da su cha fanovi zauzeti ali tamo ih ni ne mogu staviti. Realno da radi sve, ali kada ih vec imam zasto ih ne upotrijebiti za makar stupanj 2 manje temp. Evo linka s vent prikljuckom, s druge strane je M ulaz i eto problem je sto ga nemam gdje ubost.

http://postimg.org/image/ihhzzr37h/

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa hladenjem

To ti je molex i njega spajaš na kabel od napajanja. Koje napajanje imaš? Pogledaj bolje, mora imati priključke za to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 18:37 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa hladenjem

Ajme koja bruka >.< Otvorio sam drugu plocu iza koje je spremljen visak prikljucaka eto problem rijesen. Kada nisam ja sklapao confu pa mi nije ni palo napamet da bi moglo iza biti.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice