Problem sa DvD čitačem

poruka: 11
|
čitano: 1.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa DvD Čitačem

Evo ovako ja imam dvd čitač  asus drw-1608p2s.Sve je radilo normalno dok nije crkla matična ploča instalirao sam nove windowse i sve drivere.I nakon nekog vremena ladica čitača se neće otvori,pa sam je otvarao nožem i tako još uvijek do danas.Da kupim novi dvd čitač ili mi možete pomoći?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa DvD Čitačem

kupi novi. ne znam kako ti se da zezati s time. ti čitači su ti dans jeftini, evo npr u linksu.

15 godina
neaktivan
Problem sa DvD čitačem

Oni kad crknu...znaci da im je totlalni kraj tu nema govora....imas link..imas shop...tako da znas sta treba dalje da uradis....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grom kaže...

Evo ovako ja imam dvd čitač  asus drw-1608p2s.Sve je radilo normalno dok nije crkla matična ploča instalirao sam nove windowse i sve drivere.I nakon nekog vremena ladica čitača se neće otvori,pa sam je otvarao nožem i tako još uvijek do danas.Da kupim novi dvd čitač ili mi možete pomoći?

A zasto ne otvoras ladicu pomocu neceg u onaj maleni otvor. Na primjer dobra je neka "debela" igla ili ne moze ni tako?
A jel` reagira na desni klik  Eject  kada si u My Computer?

-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić
16 godina
Lazarus Long kaže...
Grom kaže...

A zasto ne otvoras ladicu pomocu neceg u onaj maleni otvor. Na primjer dobra je neka "debela" igla ili ne moze ni tako?
A jel` reagira na desni klik Eject kada si u My Computer?

Neće ni tako,a kada u My computer pa eject-začuje se zujanje i stane.

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 120 GB Video Card: Radeon X300/X550/X1050 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output
16 godina
neaktivan

nema mu spasa...  Neodlučan

17 godina
neaktivan
Grom kaže...

Neće ni tako,a kada u My computer pa eject-začuje se zujanje i stane.

Onda...pokoj mu dusi! (: Nabavi novog i zaboravi na njega.....osim mozda ako nisi emotivno vezan za taj uredaj  Cool

-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić
16 godina
neaktivan

ako se cuje da zuji mozda ti je samo gumica iskocila i motor vrta ali nema prijenos do zupcanika pogledaj to prije kupnje novog

16 godina
mcoko33 kaže...

ako se cuje da zuji mozda ti je samo gumica iskocila i motor vrta ali nema prijenos do zupcanika pogledaj to prije kupnje novog

bila je iskocila,sve sam namjestio i odma sljedeci dan isti problem a gumica je na svome mjestu Plač

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 120 GB Video Card: Radeon X300/X550/X1050 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output
16 godina
neaktivan
Grom kaže...
mcoko33 kaže...

bila je iskocila,sve sam namjestio i odma sljedeci dan isti problem a gumica je na svome mjestu Plač

Vjerovatno nije na mjestu poluga gdje drži ladica pa je moguće krivo namješten i zato kod zupčanika vrti a ladica stoji na mjestu. Ja to radim i složim i sve ok. Uglavnom ja testiram sve. Popravljam matične, dok jedan čovjek bacio matičnu a ja uzeo doma, pogledao šta je, bile su 12 kondezatora napuhane a ja zamjenio  drugei radi ko nov. Hahahahaha    Osmijeh. Zbilja kad volim radit unatoč što sam nezaposlen i igram se sve i svačega na računalu...

Nenad
16 godina

Možeš mi onda pomoći oko moje druge teme.Imas je u mome profilu.Plsssssss

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice