Evo ovako ja imam dvd čitač asus drw-1608p2s.Sve je radilo normalno dok nije crkla matična ploča instalirao sam nove windowse i sve drivere.I nakon nekog vremena ladica čitača se neće otvori,pa sam je otvarao nožem i tako još uvijek do danas.Da kupim novi dvd čitač ili mi možete pomoći?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupi novi. ne znam kako ti se da zezati s time. ti čitači su ti dans jeftini, evo npr u linksu.
Oni kad crknu...znaci da im je totlalni kraj tu nema govora....imas link..imas shop...tako da znas sta treba dalje da uradis....
Evo ovako ja imam dvd čitač asus drw-1608p2s.Sve je radilo normalno dok nije crkla matična ploča instalirao sam nove windowse i sve drivere.I nakon nekog vremena ladica čitača se neće otvori,pa sam je otvarao nožem i tako još uvijek do danas.Da kupim novi dvd čitač ili mi možete pomoći?
A zasto ne otvoras ladicu pomocu neceg u onaj maleni otvor. Na primjer dobra je neka "debela" igla ili ne moze ni tako?
A jel` reagira na desni klik Eject kada si u My Computer?
A zasto ne otvoras ladicu pomocu neceg u onaj maleni otvor. Na primjer dobra je neka "debela" igla ili ne moze ni tako?
A jel` reagira na desni klik Eject kada si u My Computer?
Neće ni tako,a kada u My computer pa eject-začuje se zujanje i stane.
nema mu spasa... 
Neće ni tako,a kada u My computer pa eject-začuje se zujanje i stane.
Onda...pokoj mu dusi! (: Nabavi novog i zaboravi na njega.....osim mozda ako nisi emotivno vezan za taj uredaj 
ako se cuje da zuji mozda ti je samo gumica iskocila i motor vrta ali nema prijenos do zupcanika pogledaj to prije kupnje novog
ako se cuje da zuji mozda ti je samo gumica iskocila i motor vrta ali nema prijenos do zupcanika pogledaj to prije kupnje novog
bila je iskocila,sve sam namjestio i odma sljedeci dan isti problem a gumica je na svome mjestu 
bila je iskocila,sve sam namjestio i odma sljedeci dan isti problem a gumica je na svome mjestu 
Vjerovatno nije na mjestu poluga gdje drži ladica pa je moguće krivo namješten i zato kod zupčanika vrti a ladica stoji na mjestu. Ja to radim i složim i sve ok. Uglavnom ja testiram sve. Popravljam matične, dok jedan čovjek bacio matičnu a ja uzeo doma, pogledao šta je, bile su 12 kondezatora napuhane a ja zamjenio drugei radi ko nov. Hahahahaha
. Zbilja kad volim radit unatoč što sam nezaposlen i igram se sve i svačega na računalu...
Možeš mi onda pomoći oko moje druge teme.Imas je u mome profilu.Plsssssss