Problem s baterijom

poruka: 6
|
čitano: 2.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s baterijom

Pozdrav! Imam 'problemčić' koji nikako da riješim, ugl. jučer mi je laptop stigao sa servisa, gdje je bio 6mj., i prazne baterije koja neće da se napuni. kada je na punjaču ikonica pokazuje da je puna možda 10ak %, kad kliknem piše da je 0%('priključeno je, puni se'), a kad ga sklonim s punjača, ugasi se tog trena... inače prije je uredno trajala do 3,5h..servis je bio zbog plastike koja je pukla na pregibu, i nema doticaja s baterijom... pretpostavljam da joj nema spasa?!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s baterijom
rita kaže...

Pozdrav! Imam 'problemčić' koji nikako da riješim, ugl. jučer mi je laptop stigao sa servisa, gdje je bio 6mj., i prazne baterije koja neće da se napuni. kada je na punjaču ikonica pokazuje da je puna možda 10ak %, kad kliknem piše da je 0%('priključeno je, puni se'), a kad ga sklonim s punjača, ugasi se tog trena... inače prije je uredno trajala do 3,5h..servis je bio zbog plastike koja je pukla na pregibu, i nema doticaja s baterijom... pretpostavljam da joj nema spasa?!

tako je i meni.... baterija ti je crkla i nema popravka (jedino kupovina nove)

the sound of engine is cure for everything!
13 godina
neaktivan
Problem s baterijom

I nema veze što se krene puniti kad ju izvadim i vratim? ..i stane, naravno nakon 30ak sec...

0 0 hvala 0
15 godina
rita kaže...

I nema veze što se krene puniti kad ju izvadim i vratim? ..i stane, naravno nakon 30ak sec...

sto ti pise kad dodes sa misom na ikonu baterije? meni pise 0% available (plugged in, not charging)... dakle koda i nema baterije, lap radi kao stolno računalo (mislim na napajanje)

13 godina
neaktivan
Problem s baterijom

0% dostupno, spojeno i puni se... i ak je otišla 100% jel mogu iskamčit od servisa bateriju, s obzirom da su ju tamo nekako pokidali? :)

0 0 hvala 0
15 godina
rita kaže...

0% dostupno, spojeno i puni se... i ak je otišla 100% jel mogu iskamčit od servisa bateriju, s obzirom da su ju tamo nekako pokidali? :)

mozes pokusati, jedini razlog sto ti je crkla baterija je to sto se lap vjerojatno nije punio tih 6 mj dok je bio na servisu pa zapravo su oni krivi za kvar 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice