Power on by keyboard ne radi

poruka: 8
|
čitano: 2.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
"Power On by keyboard" ne radi

Što sve treba biti "zadovoljeno" da bi Power On by   keyboard/by mouse radio?

Radi se o USB tipkovnici i USB mišu (oboje Logitech).

Matična (DFI Lanparty DK X38) očito podržava sve to i podesio sam Jumpere na matičnoj te postavke u BIOS-u.

Jedino na što još sumnjam je napajanje (neki Chieftek 400W), ali kako da to provjerim - kako se ta mogućnost zove kod napajanja? Do sada su mi sva prijašnja računala podržavala te "Power On/Wake on" funkcije tako da nisam ni obracao paznju na te detalje...

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čini mi se da to što je USB tipkovnica zeza i treba se nesta posebno postaviti. ;)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Power on by keyboard ne radi
Black Knight kaže...

Čini mi se da to što je USB tipkovnica zeza i treba se nesta posebno postaviti. ;)

Ali onda i miš?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
17 godina
neaktivan

Dali si siguran da ti matična 100% podržava power on sa USB keyboardom?

Ako ne podržava trebati ćeš nabaviti ovo.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
Black Knight kaže...

Hehe, bar toga imam na kile...

Znači nikako nije moguće da je napajanje nekompatiblino s tom funkciom? Jer dok sam montirao matičnu nisam imao dodatni 8-pinski +12V kabel, već samo 4-pinski +12V (piše u uputstvima za matičnu da je svejedno, iako se preferira 8-pinski). Da li to kakve veze ima s time?
17 godina
neaktivan

Probaj promjeniti postavke u biosu i tam dozvoli paljenje komap prek tipkovnice,a isto moraš napraviti i u Windowsima,meni je to normalno radilo pod XP-om ali u Visti sam se moral malo igrati u postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ndY kaže...
Black Knight kaže...

Hehe, bar toga imam na kile...

Znači nikako nije moguće da je napajanje nekompatiblino s tom funkciom? Jer dok sam montirao matičnu nisam imao dodatni 8-pinski +12V kabel, već samo 4-pinski +12V (piše u uputstvima za matičnu da je svejedno, iako se preferira 8-pinski). Da li to kakve veze ima s time?

Nema nikakve veze.
16 godina
neaktivan

Ima sam dosad nekih 40 matičnih koji sam izmjenio i to mi je radilo samo na USB-mišu te PS/2 tipkovnicom......

Nikad mi nije uspilo da radi sa usb-tipkovnicom.....vjerojatno može ali nisam nikad skužio........

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice