Pomoc oko zvuka

poruka: 135
|
čitano: 23.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko zvuka
Danny_HR kaže...
Da, sad sam bio provjeriti. Izgleda da nema drivera za tu ploču za Win 7 ni za Vistu.

Ništa, eventualno da prosurfaš po njihovim forumima pa provjeriš da netko nije instalirao 7 na komp s tom pločom. Možda uleti neko sa nekim driverima koji rade.

a samo je to problem,kad instaliram driver onda će sve raditi?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina
neaktivan

evo i ja sam guglao za driverima, i također ne mogu naći..šteta.. ili će se morati vratiti na xp ili neka si nabavi nekakvu zvučnu karticu (koja ima podršku za win 7).

edit: trebalo bi sve raditi nakon inst drivera, sedmica to sve sama najčećše rješava.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 11:57 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo i ja sam guglao za driverima, i također ne mogu naći..šteta.. ili će se morati vratiti na xp ili neka si nabavi nekakvu zvučnu karticu (koja ima podršku za win 7).

misliš posebnu?a jel može sve drugo raditi ako nema drivera za matičnu?

16 godina
neaktivan

sedmica si sama instalira većinu drivera, evo ja npr na svom pc-ju nisam morao instalirati nikakve drivere od matične, samo nove za grafičku, i sve mi radi. trebao bi provjeriti da li mu radi mreža, usb, pci utori, odnonosno da li računalo radi kako bi i trebalo. najboje je provjeriti u device manageru da li ima "žutih uskličnika". ako je problem samo zvuk, onda se kupi jedna zvučna kartica, ubode se u ploču, instaliraju driveri i eto zvuka.

kad je već dobio sedmicu za džabe, neka kupi zvučnu Namigiva  a tih zvučnih kartica ima od 30 pa do 3000 kuna. neka od oko stotinjak kuna ćemu biti dostatna.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

sedmica si sama instalira većinu drivera, evo ja npr na svom pc-ju nisam morao instalirati nikakve drivere od matične, samo nove za grafičku, i sve mi radi. trebao bi provjeriti da li mu radi mreža, usb, pci utori, odnonosno da li računalo radi kako bi i trebalo. najboje je provjeriti u device manageru da li ima "žutih uskličnika". ako je problem samo zvuk, onda se kupi jedna zvučna kartica, ubode se u ploču, instaliraju driveri i eto zvuka.

kad je već dobio sedmicu za džabe, neka kupi zvučnu Namigiva  a tih zvučnih kartica ima od 30 pa do 3000 kuna. neka od oko stotinjak kuna ćemu biti dostatna.

radi sve za sad,spojen je na internet bežično preko usb-a i sve sam drugo napravio koliko vidim,ali zvuk nula bodova.a ako ništa ne ide drugo,onda ću mu reći da kupi tu karticu i zdravo,dobro ti kažeš.

16 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

evo još jedno pitanje prije nego ga savjetujem da mora odriješiti kesu,da li je moguče da ja samo neki driver za zvučnu s te matične posebno instaliram,i kako bi ja mogao znati koja ako je to moguče?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

evo još jedno pitanje prije nego ga savjetujem da mora odriješiti kesu,da li je moguče da ja samo neki driver za zvučnu s te matične posebno instaliram,i kako bi ja mogao znati koja ako je to moguče?

da znaš da te sada nisam skužio što si htio reći, ti možeš svaki driver posebno instalirati, ako si to mislio. a glede odrješavanja kese, nisi ti kriv što njegova ploča ne podržava drivere za sedmicu, a kupovina zvučne kartice od 78-80 kuna je jeftinija opcija od kupovine original sedmice. a opet, i to je bolje opcija nego se vrtiti na xp-u.

17 godina
neaktivan

Robi postajes opasan hardveras ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Robi postajes opasan hardveras ;)

heh ugledao sam se na tebe  Namigiva

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
shimano kaže...

da znaš da te sada nisam skužio što si htio reći, ti možeš svaki driver posebno instalirati, ako si to mislio. a glede odrješavanja kese, nisi ti kriv što njegova ploča ne podržava drivere za sedmicu, a kupovina zvučne kartice od 78-80 kuna je jeftinija opcija od kupovine original sedmice. a opet, i to je bolje opcija nego se vrtiti na xp-u.

ne znam jel sam ti sad pomogao da shvatiš,ali ne znam kako bi drugačije pitao to.mogu li ja nači driver za integriranu zvučnu s te matične?i kako da znam koji je ako može?znači ako već nema drivera za matičnu,ima li nekako za ovo?

16 godina
neaktivan

ti možeš instalirati samo drivere za zvuk i samo za chipset npr, dakle ne moraš instalirati sve drivere. tražili smo i danny i ja, i nismo našli uopće nikakvih drivera za tu ploču, za sedmicu. pa eto, probaj i ti ako uspiješ. ubaci u google naziv matične i audio drivers, pa ti se možda posreći. inače, pokraj drivera za download uvijek piše za koji su operacijski sustav, a koji su točno to ne mogu znati (koji im je točno naziv).

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ti možeš instalirati samo drivere za zvuk i samo za chipset npr, dakle ne moraš instalirati sve drivere. tražili smo i danny i ja, i nismo našli uopće nikakvih drivera za tu ploču, za sedmicu. pa eto, probaj i ti ako uspiješ. ubaci u google naziv matične i audio drivers, pa ti se možda posreći. inače, pokraj drivera za download uvijek piše za koji su operacijski sustav, a koji su točno to ne mogu znati (koji im je točno naziv).

kužim ja to za posebnu instalaciju,zapravo sam blesavo to pitao,mene zanima kako da ja nađem samo driver za zvuk od te matične,ali kako si rekao to je isto kao da tražim za cijelu,a tog nema valjda nigdje.

samo me zanima kako to da nema nigdje i da proizvođać ne daje tu podršku?

16 godina
neaktivan

ne znam, i meni je to čudno. ali jednostavno za neke ploče nema podrške za sedmicu. naletio sam na više stranica na drivere, ali se sve vrti oko xp-a. najčešće google takve upite izbaci odmah na vrhu..ali eto, probaj i ti još potražiti. ako i skineš drivere, pa ako ne rade, oni se lako obrišu, nemaš  što zeznuti.

na službenim stranicama te ploče, postoji popis ploča za koje postoji podrška za sedmicu. ali ove ploče nama niti na tom popisu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 23:04 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ne znam, i meni je to čudno. ali jednostavno za neke ploče nema podrške za sedmicu. naletio sam na više stranica na drivere, ali se sve vrti oko xp-a. najčešće google takve upite izbaci odmah na vrhu..ali eto, probaj i ti još potražiti. ako i skineš drivere, pa ako ne rade, oni se lako obrišu, nemaš što zeznuti.

ma probao sam (a ja to i lošije radim pa ako niste vas dva našli onda...),samo nisi rekao jel ima za xp?a vidim sad da si rekao da je nema ni na popisu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 23:05 (shimano).
16 godina
neaktivan

za xp ima, na to sam bo naletio na par stranica, mislim da ima i na asusovoj stranici. čuj ako bude htio vratiti xp, onda opet moraš tražiti drivere za xp..s tim, da onda moraš skinuti sve drivere, jer za razliku od sedmice, xp ništa te instalira sam. ali opet, ja se nakon sedmice, nikada više ne bih vraćao na xp, iako imam jedan pc s xp-om. ali i na njega će sedmica kada skupim love.

nema podršku za sedmicu, ali za xp ima. zato je uvijek prije reinstalacije os-a dobro istražiti kakva je podrška za drivere, da bi se izbjegle ovakve situacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 23:08 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

za xp ima, na to sam bo naletio na par stranica, mislim da ima i na asusovoj stranici. čuj ako bude htio vratiti xp, onda opet moraš tražiti drivere za xp..s tim, da onda moraš skinuti sve drivere, jer za razliku od sedmice, xp ništa te instalira sam. ali opet, ja se nakon sedmice, nikada više ne bih vraćao na xp, iako imam jedan pc s xp-om. ali i na njega će sedmica kada skupim love.

nema podršku za sedmicu, ali za xp ima. zato je uvijek prije reinstalacije os-a dobro istražiti kakva je podrška za drivere, da bi se izbjegle ovakve situacije.

ma vidim i ja,ja sve čuvam pa mislim da to svi rade,a zapravo manje ih je koji čuvaju koliko vidim.

jel mi možeš dati link za xp taj,pa nek se nađe za svaki slučaj?

16 godina
neaktivan

evo samo da potražim pa ću ti javiti.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo samo da potražim pa ću ti javiti.

nije da te požurujem,ali mrak će nas uhvatiti.Smijeh

ma šalim se ja,samo ti daj,ne spava mi se toliko.

16 godina
neaktivan

ne znam zašto mi neće staviti direct link za download, uglavnom, odeš na asusovu stranicu, pa onda u prvom padajućem izborniku odabereš motherboard, i onda na onom popisu koji zbaci odabereš ploču k8v-x, pa os, i tu su svi drvieri. stavio sam fotku da vidiš kako to izgleda.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ne znam zašto mi neće staviti direct link za download, uglavnom, odeš na asusovu stranicu, pa onda u prvom padajućem izborniku odabereš motherboard, i onda na onom popisu koji zbaci odabereš ploču k8v-x, pa os, i tu su svi drvieri. stavio sam fotku da vidiš kako to izgleda.

ajd pričekaj na zahvalu dok skinem,možda zapnem negdje Namigiva.

16 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

eto vidiš,opet pitanje,šta da stisnem od onih globalno,globalno (dlm),kina?šta je to sve?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ono prvo, skinuti će ti se u rar fileu.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ono prvo, skinuti će ti se u rar fileu.

ajd onda da te pustim na miru više,znao sam ja odmah da si ti direktor neki Namigiva.arigato!

16 godina
neaktivan

eh da sam bar direktor, tu smo da pomognemo ako možemo  Osmijeh

15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

edit

josip
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 16:41 (josipjukic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
josipjukic kaže...

edit ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 18:05 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

edit

josip
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 16:41 (josipjukic).
17 godina
neaktivan

edit ;)

P.S. Nemam pojma o cemu se radi al et da se ukljucim u raspravu ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

edit ;)

P.S. Nemam pojma o cemu se radi al et da se ukljucim u raspravu ;)

ma josip je započeo pričati o "onome o čemu se ne smije pričati na forumu" - pa smo to riješili na drugi način  Osmijeh hvala što si se uključio u raspravu - bolje ikad nego nikad  Namigiva

17 godina
neaktivan

Ma vidim neki direktori se spominju a posto sam ja direktor mozda mogu sta pomoci ;)

Ako neko ima neke dionice podravke pojeftino ili tako nesto ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice