Pomoć - komp se resetira

poruka: 61
|
čitano: 8.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć - komp se resetira
sauron_15 kaže...
 jel treba sadašnje drivere deinstalirat, ako da kako? tražio sam Uninstall ali ne mogu naći .
 driver cleaner pro   ;)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
da sadasnje moras uninstal ,nemres ih deinstalirat mozda zato sto ih ni nemas?
na hardu pod nVIDIA drivers imam ovo: http://www.imagesforme.com/show.php/221084_1.JPG
a ovo je u mapi od "njanovijih" drivera sa NVIDIDA stranice  :  http://www.imagesforme.com/show.php/221085_2.JPG
odavde se ne može deinstalirat?
 oprostite što vas gnjavim.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 21:57 (sauron_15).
16 godina
Pomoć - komp se resetira

Ej ja imam sličan problem i nisam siguran što da radim. Naime kad upalim kompač pojavi mi se da su windowsi pronašli neku grešku jer prošli put nisam ispravno ugasio kompač (nestalo strujeViče!). Probao sam ući u safe mode ali i tamo se restarta. Koji mu je k....?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Ej ja imam sličan problem i nisam siguran što da radim. Naime kad upalim kompač pojavi mi se da su windowsi pronašli neku grešku jer prošli put nisam ispravno ugasio kompač (nestalo strujeViče!). Probao sam ući u safe mode ali i tamo se restarta. Koji mu je k....?

ne bi znao što je. to se i meni dešavalo. pa me zanima dal je bio problem u RAM-u ili u driverima. ako je u driverima još čekam odgovor na ono gore moje pitanje.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina

Ovaj moj problem mi se javljao više puta i prije sam ga uspio sanirati a problem je bio u driverima za matičnu. Tvoj problem je najvjerovatnije u driverima. Vidio sam da imaš dvije verzije drivera, što ne bi trebao. Znači, prvo jednostavno obriši staru verziju a ako ni tada ne funkcionira obriši i novu i ponovno instaliraj novu verziju i to bi trebalo biti to.

17 godina
neaktivan

da, ali ja sam imao problema samo sa Far cyom, ali ne i sa ostalim igrama. izbrisat ću stare pa ću vidjeti.

16 godina
sauron_15 kaže...

da, ali ja sam imao problema samo sa Far cyom, ali ne i sa ostalim igrama. izbrisat ću stare pa ću vidjeti.

BTW imao sam sličan problem sa GTA San Andreas, igrao bi oko 5 min i onda bi se komp restartao. Nisam uspio sredit s driverima, valjda je igra bila sj..
17 godina
neaktivan

sa ove stranice http://www.omegadrivers.net/archive.php koje da drivere skinem? ima ih više za nVIDIA kartice? ja koristim 9800 GT.

17 godina
neaktivan
mislim da mozes bilo koje skini novije u instalaciji ce ti pisat da izaberes karticu koju imas pazi da odaberes pravilnu jel omeg driver ti izvlaci maximum iz kartice i ako odaberes neku jacu nego kaj ti je u pc-u moze pregorit
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

Moj brat je imao isti problem,svako malo PC bi mu se restartao,ima x1650PRO i pretpostavljao je da je problem sa driverima pa je probao instalirat 100 verzija i nije pomagalo,OS je jednom u 2 tjedna dizao ispočetka i tako 2 mjeseca,opet sve po starome,onda je posumnjao na RAM ( ima 1x1GB i 1x512MB pločice unutra) ali memtest je vrtio bez greske.a onda je slucajno probao bez ove plocice od 512MB i sve radi odlicno bez nje (iako je prosla mem test bez problema!).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislim da mozes bilo koje skini novije u instalaciji ce ti pisat da izaberes karticu koju imas pazi da odaberes pravilnu jel omeg driver ti izvlaci maximum iz kartice i ako odaberes neku jacu nego kaj ti je u pc-u moze pregorit
 graficka moze pregoriti???  a, ovo za RAM ja imam 4 GB ondosno 4*1GB koje sam stavio prošli tjedan, prije nego sam imao ovaj problem, a winsi mi prepoznavaju samo 3GB. jedini alat koji prepoznaje 4 B je CPU-Z. možda je u tome problem.
CPU-Z:
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 21:28 (sauron_15).
17 godina
neaktivan
ovako 32 bitni operaciski sustav prepoznaje i radi s memorjom do 3gb rama dok 64bitni radi sa 4gb na vise rama zato probaj stavit 64 bitni os ili izvadi jednu pločicu rama dok ne nabavis 64bitni os!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
ovako 32 bitni operaciski sustav prepoznaje i radi s memorjom do 3gb rama dok 64bitni radi sa 4gb na vise rama zato probaj stavit 64 bitni os ili izvadi jednu pločicu rama dok ne nabavis 64bitni os!
 a nije da 32-bitni sustav PREPOZNAJE svih 4 GB, ali koristi 3,25? a  meni niti ne prepoznaje niti ne koristi.
17 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...
 a nije da 32-bitni sustav PREPOZNAJE svih 4 GB, ali koristi 3,25? a  meni niti ne prepoznaje niti ne koristi.
 i što sad?
stavi 64bita i sve ok...
eventualno može bit da ti je to max ram za ploču...

dajte ljudi glupo je više o ovome raspravljati...već je sve rečeno.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 22:02 (Core2Duo2).
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

pozdrav,imam problem sa resetiranjem kompa,naime ovo sam otkrio nakon sto sam stavio jos jedan hdd i jos 1gb memorije,slucajno sam pritisnuo tipku da mi se otvori opticki citac i kad je izasao napola komp se resetirao,probao sam opet otvoriti jer mi je bilo sumnjivo da se zbog toga resetira,ali on se  resetirao...molim pomoc

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoć - komp se resetira

meni se komp isto restartiro.problem je kod rama jedan ti nevalja.čupaj rtame i instaliraj windows.a onda memtest da vidiš koji ti nevalja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

nekuzis stvar,on meni radi odlicno dok god ne otvorim optiku,nakon toga se resetira par puta tokom rada i onda opet sve bude u redu do sljedecg otvaranja,to nije cesto ali ako trebam na neki dvd nesto stavit postaje iritantno

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nazi commander kaže...

nekuzis stvar,on meni radi odlicno dok god ne otvorim optiku,nakon toga se resetira par puta tokom rada i onda opet sve bude u redu do sljedecg otvaranja,to nije cesto ali ako trebam na neki dvd nesto stavit postaje iritantno

Master/slave podešenja na HDD-ovima i optici ?

15 godina
neaktivan

provjerit cu...inace imam 2 hdd-a znam da je jedan master ovaj stariji i slabiji,a ovaj novi je slave,a za optiku cu v idjet jer nisam obracao paznju pa cu javit

NS/ZD
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

optika mi je pod slave

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

optika mi je pod slave

a dal je nešto drugo spojeno kao master na tom kablu?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

iz optike izalzi samo jedan kabel koji se spaja u ide utor,a hard diskovi su pod su sa satom spojeni,ali ako te zanima jedan hard je master

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Pomoć - komp se resetira

pa ako ti je optika jedina na tom ide kablu onda stavi master ili makni jumper...

EDIT: ako su ti diskovi preko sata spojeni nemogu bit master ili slave...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 17:08 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

bios cita kao da su ide,ali su sata...

EDIT:mogu ubacit slike biosa i maticne ako hoces

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 17:13 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

bios cita kao da su ide,ali su sata...jel kuzis

ma nije bitno to sad...jesi napravio kaj sam rekao?

15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

kako cu to napraviti?

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

kako cu to napraviti?

pa premjesti jumper...

15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

Pozdrav...

evo kolega mi ima slican problem samo sa laptopom...najme nedavno je instaliro windowse ponovno, i nakon 3 dana komp mu se poceo restartat svaki put kada ga upali....nemoze nista , stalno se restarta...ako nego zna uzrok problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć - komp se resetira

neka provjeri ram

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:23 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jerac44 kaže...

Pozdrav...

evo kolega mi ima slican problem samo sa laptopom...najme nedavno je instaliro windowse ponovno, i nakon 3 dana komp mu se poceo restartat svaki put kada ga upali....nemoze nista , stalno se restarta...ako nego zna uzrok problema...

Ne kužim, kolega kupio laptop a resetira mu se komp??? Malo više detalja o restartanju bi bilo od velike pomoći. Npr. dokle podiže OS, koji laptop je u pitanju itd. Pa se čujemo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice