Pc se zmrzava!

poruka: 8
|
čitano: 2.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pc se zmrzava!

Ovako ekipo pc mi se poceo u zadnja dva dana smrzavat znaci sam od sebe!
Evo citao sam novine i bio mi je live stream upaljen (tj gledao iskon tv preko normalno interneta) i racunalo se zamrzne ali cudno mi je da nema nikakvog bipa ali zvuk i dalje normalno radi! Pustio sam ga tako nekih cca 15 min (msm mozda se brekao) ali kad ista prica i dalje! Ja sam ga ljepo resitirao i normalno je radi sve do navecer do opet ista prica zamrznuo se! Ali vidim da mis ne svijetli ispod i tipkovnica da je u banani tj probat upalit ugasit caps lock ma kakvi nista,task manager nula bodova! Temperature su uredu!

Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
    Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz    31 °C
    Sandy Bridge 32nm Technology
RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    ASRock P67 Pro3 (CPUSocket)    33 °C
Graphics
    S19B150 (1360x768@60Hz)
    GRUNDIG WXGA (1360x768@60Hz)
    2047MB NVIDIA GeForce GT 440 (Point of View)    42 °C
Hard Drives
    298GB Western Digital WDC WD3200BEVT-00A23T0 ATA Device (SATA)    30 °C
    466GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 ATA Device (SATA)    35 °C
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 ATA Device
Audio
    E-MU E-DSP Audio Processor (WDM)

Evo ako netko zna sta se desava neka napise! Komp je star godinu i pol znaci ima jos jamstvo ali naravno sastavljo sam ga sam doma pa nemam pravo na besplatnu dijagnostiku!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Pc se zmrzava!
Ugrni ga u deku, proradit ce odmah.

Sala. Jesi skenirao sistem, mozda imas smeca koje ne treba.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
Pc se zmrzava!

Testiraj memoriju sa Memtest86+, skeniraj HDD sa HD Tune i napravi full scan pa vidi ima li bad sektora. Kokvo ti je stanje sa antivirusom i instaliranim driverima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
phoenix2003 kaže...

Testiraj memoriju sa Memtest86+, skeniraj HDD sa HD Tune i napravi full scan pa vidi ima li bad sektora. Kokvo ti je stanje sa antivirusom i instaliranim driverima?

av nemam (jer mi ne treba ali sad sam ga inst cisto da sam miran i nista nije naslo! Radi se o avg-u) a driveri su updatenai svi!

Sad cu vidjet hd tune! Sto se rama tice to je ok !

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 12:06 (keki).
13 godina
keki kaže...
phoenix2003 kaže...

av nemam (jer mi ne treba ali sad sam ga inst cisto da sam miran i nista nije naslo! Radi se o avg-u) a driveri su updatenai svi!

Sad cu vidjet hd tune! Sto se rama tice to je ok !

evo i HDD je uredu!

Evo i ss-a

http://postimg.org/image/mhvkdeh7z/

Kresimir
15 godina
neaktivan
Pc se zmrzava!

Napravi update BIOS-a. Isključi C1 state (ili bilo koji drugi C - state) i isključi integrisanu grafiku. U Control Panel, pod Power Options izaberi High performance. Odspoji jedan monitor i testiraj računar samo na jednom monitoru. Odspoji i taj drugi HDD (na kojem nije OS). Testiraj pa javi šta se desilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 22:34 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovako bios je updatean prije nekih cca 4 dana a mozda je i zbog toga! A spojena mi je plazna i monitor,zato su dva!

A sto se tice intergrirane grafike tu si nesto krivo skuzio nemam intergriranu graficku (AS ROCK P67 PRO3) imam normalnu PCI express!

A ovaj drugi hard je prijenosni,samo mi je puklo kuciste sam ga stavio u komp! (Inace dok mi kolega nije reko da se moze nisam ni znao za to ima isti ulaz ko i HDD interni znaci sata i napajanje) Tako komp i radi sa ta dva harda dosta dugo nekih cca pola godine i nista se nije desilo!

A jel moguce da se zbog toga komp zamrzava? Msm zbog biosa jel kolko sam sad gledao meni je sve uredu sve pise da je ljepo updatean!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 22:55 (keki).
15 godina
neaktivan
Pc se zmrzava!

Imaš procesor koji ima integrisan grafički čip. Njega treba isključiti u BIOS-u tj. odredi samo da se koristi diskretna grafička kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice