Hvala na pomoći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na pomoći
Hvala na pomoći
mozda je maticna otisla
mada nikad ovo nisam cuo.
Obicno da se sam od sebe gasi al da se pali?
Isključi Wake-on-LAN i Wake-on-Modem iz BIOS-a
Mozda mjesecaris i igras igre, ali zaboravis ugasiti kompjuter
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/mjesecarenje-vasa-iskustva/70134.aspx
Hvala, ako nije to onda je ploča....
Niti covjek sanja niti se drogira ili bilo sta.I meni se to desava ponekad.
Kao npr nocas.Ugasio PC i oko 2 ujutro sam od sebe se upalio.Maticna je
nova tako da ne vjerujem da je to problem.Ako netko zna nesto o tom problemu
osim maticna ti je otisla ili stil sanjas,drigiras se,molio bi da objasni sta bi moglo biti.
Hvala
možda tipka na kučištu za paljenje nevalja, probaj stavit tipku za reset da pali komp.
Casper te zajebava xD Sorry na OT
neke postavke u windowsima vjerojatno, ono za automatsko paljenje i gašenje... a ako nije to onda mogu biti neke shedule postavke, neš ko defragmentacija diska ili skeniranje antivirusa, kompjuter se upali da obavi zadanu operaciju u vrijeme koje mu je određeno
Evo i meni se to zna dogodit, prošli tjedan se palio sam od sebe uvijek oko 7:20 - 7:30, a recimo ovaj tjedan se nije upalio uopće osim evo danas oko 7:20. Bio me probudio, ja sam se ustao ugasio ga, te se on opet uključio nakon 10 min. Nakon toga sam ga morao zgasit na napajanu.
A neznam da nije možda neki virus , pa da mu on pali komp.....
Meni to smjesno zvuci tako je i kod moje sestre
ja ga ugasim i nakon minute se upali ...i to me zivcira xD
ali prestalo je u zadnje vrijeme
imam problem.. pc se sam od sebe pali nakon sta ga stavim u sleep.. nakon sta se ugasi prode optrilike 5 sekundi i upali se.. jel zna netko u cemu je problem? ne zelim da mi radi cijeli dan, a isto tako ne zelim ga palit i gasit 10 puta na dan
Hvala na pomoći
E to sam i ja vidio skoro prije 4 mjeseca me frend zove kaze pali se komp sam od sebe ja rekao zovi istjerivace duhova...šalu na stranu.
Probali smo razne metode cupali sve mjenjali na kraju sam ustanovio da je do power tipke na kucistu imao neki kontakt koji ga je palio u neka doba zamjenili drugi i bio rijesen problem.
A za cooler druga stvar ovo samo kazem iz iskustva mozda nekom kasnije pomogne da ne čupa sve kao ja.
imam problem.. pc se sam od sebe pali nakon sta ga stavim u sleep.. nakon sta se ugasi prode optrilike 5 sekundi i upali se.. jel zna netko u cemu je problem? ne zelim da mi radi cijeli dan, a isto tako ne zelim ga palit i gasit 10 puta na dan
http://www.techsupportalert.com/content/how-fix-computer-keeps-waking.htm
http://www.techsupportalert.com/content/how-fix-computer-keeps-waking.htm
Korisna stvar
Probaj za probu isključiti ethernet LAN kabel iz računala ili WIFI ako ga imaš.
Jučer sam skužio da se ne pali nakon sto ga isključim iz struje, pa ponovno uključim su struju. Onda miruje do ponovnog paljenja/gašenja.
Probaj za probu isključiti ethernet LAN kabel iz računala ili WIFI ako ga imaš.
Probao, ne pomaže. Samo kad komp isključim iz struje i ponovno uključim, onda miruje.
Primjetio sam i ovo:
imam router Cisco EPC3925,
- kad je komp upaljenm spojen i radi: ethernet LED svijetli zeleno,
- kad ga ugasim (a uključen u struju): ethernet LED svijetli zeleno,
- kad isključim iz struje, pa ponovno uključim: ethernet LED svijetli narančasto.
To sam primjetio jutros...