PC Problem - Zujanje (Ubrzan rad ventilatora)

poruka: 74
|
čitano: 24.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: PC Problem - Zujanje (Ubrzan rad ventilatora)
Just Kidding kaže...

Nemogu da odgovaram....Pise da imam ogranicen br. poruka!Jos samo ovu mogu da napisem! Hvala vam puuuno! Uspio sam da rijesim problem! Samo sam prebacio na Enable! :D  Hhaha nadam se da necu jos deugo otvarati temu sto se tice biosa! Imam jedan problme jos od davno,ako je neko voljan da mi pomogne! Radi se nesto oko desktopa! Ko je spretan za softver neka se javi! :D

Hvala puno jos jednom! ;)

ajde drago mi je da je pomoglo. ne zaboravi narednih nekoliko dana prati temperature cpu u everestu i u biosu! kao pravi forumaš stisni korisnicima tipku "hvala" i to je to.

iako mi ovo za ograničen broj poruka baš i nije jasno, ali ako ti nešto treba javi se na pp.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Just Kidding kaže...

Nemogu da odgovaram....Pise da imam ogranicen br. poruka!Jos samo ovu mogu da napisem! Hvala vam puuuno! Uspio sam da rijesim problem! Samo sam prebacio na Enable! :D  Hhaha nadam se da necu jos deugo otvarati temu sto se tice biosa! Imam jedan problme jos od davno,ako je neko voljan da mi pomogne! Radi se nesto oko desktopa! Ko je spretan za softver neka se javi! :D

Hvala puno jos jednom! ;)

ajde drago mi je da je pomoglo. ne zaboravi narednih nekoliko dana prati temperature cpu u everestu i u biosu! kao pravi forumaš stisni korisnicima tipku "hvala" i to je to.

iako mi ovo za ograničen broj poruka baš i nije jasno, ali ako ti nešto treba javi se na pp.

Je, bojim se za to hvala, kao i što se bojim da više neće ni doć na ovaj forum do sljedećeg kvara

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

to što on misli da je ograničeni broj poruka je zapravo temperatura koju mu izbacuje kao upozorenje

50,60,70,80,90,95...

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
robisierra92 kaže...

to što on misli da je ograničeni broj poruka je zapravo temperatura koju mu izbacuje kao upozorenje

50,60,70,80,90,95...

Haha zašto zezate čovjeka Smijeh Treba mu dat nagradu, radi nešto što mnogi se ne bi usudili

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan

a čuj joze, tako ti je to na forumu, nekad netko kaže hvala, nekad ne kaže..ja ako mogu pomoći, pomoći ću i ne očekujem ništa za uzvrat, ali sve je to stvar lijepog ponašanja. oni koji ne govore hvala nikome i ako su im ljudi pomogli i više puta, takve izbjegavam pa neka se snalaze kako znaju.

16 godina
neaktivan
joze kaže...

Haha zašto zezate čovjeka Smijeh Treba mu dat nagradu, radi nešto što mnogi se ne bi usudili

hah,ja se ne bi usudio držati proc iznad 50 C u idleu Smijeh

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Skoro sam se reg. na forum pa pise kao da sam pocetnik i da moram da sacekam 24h kako bi mogao da dalje pisme poruke! Ali evo sada se sklonulo! :D

Rekao sam hvala nekoliko puta i kliknuo sam! Ali evo jos jednom! :D HVALA :D

16 godina
neaktivan
Just Kidding kaže...
robisierra92 kaže...

Skoro sam se reg. na forum pa pise kao da sam pocetnik i da moram da sacekam 24h kako bi mogao da dalje pisme poruke! Ali evo sada se sklonulo! :D

Rekao sam hvala nekoliko puta i kliknuo sam! Ali evo jos jednom! :D HVALA :D

javi se ti nama za pola sata-sat sa slikom temperature u biosu i u everestu....

nadajmo se da ti je temperatura ok

15 godina

Ajde vidim da je problem rijesen, nisam bio online od pocetka teme.

Jak mi je ovaj post sa ogranicenim porukama...ovo je bilo samo za rijesiti taj problem i dovidjenja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Jak mi je ovaj post sa ogranicenim porukama...ovo je bilo samo za rijesiti taj problem i dovidjenja.

je miki, sve rješeno, ali dečko je još uvijek na formu, još nije zbirsao, a mislim da niti neće - sviđa mu se ovdje  Izlanuo se

15 godina
neaktivan

hvala momci ;) koliko kukate odlucila sam da ja kazem hvala i kliknem takodje na hvala :D

:)
16 godina
neaktivan
larita kaže...

hvala momci ;) koliko kukate odlucila sam da ja kazem hvala i kliknem takodje na hvala :D

joj baš ti hvala  Smijeh

15 godina
robisierra92 kaže...
miki1981 kaže...

je miki, sve rješeno, ali dečko je još uvijek na formu, još nije zbirsao, a mislim da niti neće - sviđa mu se ovdje Izlanuo se

Nadam se, volio bi da sam krivi dojam dobio.

Svi mi na forumu mozemo puno naucit, bez obzira na trenutnu kolicinu znanja.

Dosta za danas meni...gren spat. Laku noc svima

15 godina
neaktivan

Heheh....Ma nema sanse! Ne idem ja odavde nigdje! Ostajem gdje sam! Forum je stvarno...vise od ocekivanja! ;)

15 godina
neaktivan

Dobro a što meni onda može zujat u kompu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Dobro a što meni onda može zujat u kompu?

ako imaš naljepnicu od garancije preko kučišta, morati ćeš se obratiti trgovini gdje si kupio pc. jer ako budeš rastavljao možda ti ne više ne priznaju garanciju. ato usisivanje izvana ti neće pomoći. trebalo bi sve rastaviti i počistiti. vjerojatno će ti u servisu reći da će ti oni to napraviti, ali će ti to možda i naplatiti. a opet, možda je zujanje zbog nekog kvara, možda nije zbog prašine.

15 godina
neaktivan

Onda bolje nek zuji hahahaha

nego da ja nešto pokvarim još :=)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Onda bolje nek zuji hahahaha

nego da ja nešto pokvarim još :=)

gle, ako nešto zuji, znači da ne radi kako treba. nije rješenje pojačati glazbu da se ne čuje zujanje. provjeri si temperature s everestom, možda se nešto pregrijava. ne znam koliko ti je star pc, ali ako je star nekoliko mjeseci i zuji, onda ne vjerujem da je to zbog prašine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 17:26 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Ah star je koju godinu a loš je dosta što se tiće konfiguracije.

Neznam razlog no upaljenj je 16h dnevno ugl. nekad malo manje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a da li imaš još garanciju na njega ili? jesi li gledao temperature, da li se nešto možda grije više nego što bi trebalo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:08 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Nema više garancije :( Gdje se gledaju te temperature i da nešto sam skenirao i nešto moram skinit neke drivere nemam pojma. Idem sad vani pa ću to sutra sredit :)

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nema više garancije :( Gdje se gledaju te temperature i da nešto sam skenirao i nešto moram skinit neke drivere nemam pojma. Idem sad vani pa ću to sutra sredit :)

temperature možeš vidjeti u biosu ili u everestu

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

pa ako nemaš više garancije onda skinu tu naljepnicu i rastavi pc i očisti ga od prašine. ima nekoliko tema ovdje na forumu o tome. gore u postu sam ti dao link od programa everest, skini ga i instaliraj u njemu možeš vidjeti temeraure komponenti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:31 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
1.Lovac kaže...

patch, nemoj molim te samo u bios  Namigiva

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
patch123 kaže...
1.Lovac kaže...

patch, nemoj molim te samo u bios Namigiva

pusti ih nek se malo igraju u biosu

da se prošli nije igrao ne bi ni nastala ova tema ^^

15 godina
neaktivan

Ma skinio sam everest i imao sam prije jedan no nisam ni primjetio haha

no na prošli sam znao gledat temperature a ovo je očito neka nova verzija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li si radio overcloocking mozda......on ubrzaje rad procesora,ujedno i ventilatora,sto donisi brzu vrtnju i zagrijavanje

Bug Forumer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario5 kaže...

Da li si radio overcloocking mozda......on ubrzaje rad procesora,ujedno i ventilatora,sto donisi brzu vrtnju i zagrijavanje

sry na off topic ali moram sam postati kad sam ovo vidio Cool

svakome se dogodi...

15 godina
neaktivan

nisam radio nikakav oc nit ništa a komp neću otvarat jer ne želim sve razbit :)

I da gdje se onda te temperature gledaju u everestu?

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
mario5 kaže...

sry na off topic ali moram sam postati kad sam ovo vidio Cool

svakome se dogodi...

sve ok patch, podržavam te u ovom offtopicu, dečko je neotkriveni talent.Izlanuo se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice