PC Konfiguracija pomoc

poruka: 26
|
čitano: 1.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

Ovako ja bih htio slozit novi komp pa bih htio cut vase misljenje o ovoj konfiguraciji

Procesor:Intel Celeron Dual-Core E3400,2.6GHz

Maticna:MSI G41+ICH7,DDR3,VGA,uATX

RAM:Apacer DDR3,2GB

HDD:WD5000AAKX 500GB 16MB 7200 SATA III

Opticki pogon: LG DVDRW 22x GH22NS,SATA

napajanje: 400W

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

Molim vas, jel mi moze itko rec jel to dobra konfiguracija???

0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC Konfiguracija pomoc
josipcar kaže...

Molim vas, jel mi moze itko rec jel to dobra konfiguracija???

koliko imas para

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
15 godina
PC Konfiguracija pomoc

ovo je katastrofa , ajde ti nama reci koliko para imas , za sta ti treba komp i hoces li i monitor ili ne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ovo je katastrofa , ajde ti nama reci koliko para imas , za sta ti treba komp i hoces li i monitor ili ne.

daj mi  reci sta fali ovome, i ne treba mi komp za nista posebno, a ovo ima na akciji nekakvoj i dosta ej jeftino pa zato pitam, meni se cinilo u redu.

15 godina
neaktivan
josipcar kaže...

Ovako ja bih htio slozit novi komp pa bih htio cut vase misljenje o ovoj konfiguraciji

Procesor:Intel Celeron Dual-Core E3400,2.6GHz

Maticna:MSI G41+ICH7,DDR3,VGA,uATX

RAM:Apacer DDR3,2GB

HDD:WD5000AAKX 500GB 16MB 7200 SATA III

Opticki pogon: LG DVDRW 22x GH22NS,SATA

napajanje: 400W

za sto bi ti sluzio taj komp?

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

Pa zelio bih imat jaci i brzi komp,,npr. ovaj koj imam sada je jako los pa sam si htio kupit neki malo bolji..

da mogu igrat igrice ove novije i tak.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

s time ne bi mogao igrati novije igre...

a kakva je graficka?

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

a i ova konfiguracija sve zajedno kosta 1500 kn po meni se to isplati sad ja neznam sta vi mislite??

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

s ovime ces tesko igrat novije IGRE 

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

pa sta je problem, jel se nesto moze nadogradit il zamijenit??

0 0 hvala 0
15 godina
josipcar kaže...

o isuse , da razjasnimo nešto ,sa 1500kn možes obrisat guzu , nisi ni napisao koje j e grafa unutra ali s ovom konfom ces igrat cod2 uvrh glave , ako nisi spreman izdvojit 4 soma nemoj ni kupovat , procesor u ovoj konfi izdan je prije 4 godine ,ako mozes idvojit "normalnu" svotu novca mi ce mo ti ovdje slozit djelove pa ti to naruči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 12:22 (athlon64).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
josipcar kaže...

o isuse , da razjasnimo nešto ,sa 1500kn možes obrisat guzu , nisi ni napisao koje j e grafa unutra ali s ovom konfom ces igrat cod2 uvrh glave , ako nisi spreman izdvojit 4 soma nemoj ni kupovat , procesor u ovoj konfi izdan je prije 4 godine ,ako mozes idvojit "normalnu" svotu novca mi ce mo ti ovdje slozit djelove pa ti to naruči.

max 125 fps {#}{#}

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

Ma pusti tu njih to su ti hardcore gameri {#}. Mogao buš s proc. igrat novije igre kao i sa ramom , jedino me grafička zabrinjava , najčešće kada ne piše grafiča niti je ne dobiješ , jer ti matična ima ugrađenu u sebi ( BTW ta "ugrađena " grafika ti je jedino da možeš pokrenut windose , nije za igre) ako ne dobiješ grafiku izdvoji 400 kuna za ati-jevu , imaš u linksu od 1gb ddr3 ( to ti je sasvim dovoljno)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 13:22 (REX500).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

BTW rađe si promjeni proc. u normalni pentium dual core od isto takta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
josipcar kaže...
athlon64 kaže...

daj mi  reci sta fali ovome, i ne treba mi komp za nista posebno, a ovo ima na akciji nekakvoj i dosta ej jeftino pa zato pitam, meni se cinilo u redu.

Nista posebno, a spomenuo si igranje novijih igara? osim toga, nigdje nisi naveo grafičku.... ako je intergirana zaboravi na igre

Procesor jos i moze proci ako igras na manjim postavkama/detaljima, ali puno bitnija je grafa..... sumnjam da je neka dobra ako je ukupna cijena 1500 kn. Bolje ti je da ti netko slozi komp do 2000+/- KN

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

Vidi ovako;

s celeronom i bez grafičke nećeš doći do call of dutyja 4 - zaboravi "novije neke igrice i tak".

Ako ništa (a ima tu puno toga za popravit) fali ti grafička. Pa hajde minimum nVidijina 8500 GT da možeš preživjeti još koju godinu.

Kao što rekoh, 's celeronom' ćeš postići šipak - obrisati guzu, kao rečeno.

Nabavi bar Core 2 Duo ako nećeš "ništa posebno".

Memorija od 2 giga je [više-manje] u redu, ali 3 ili 4 može biti korisnije, jer mape rastu i igre postaju zahtjevnije.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
josipcar kaže...

a i ova konfiguracija sve zajedno kosta 1500 kn po meni se to isplati sad ja neznam sta vi mislite??

daj ti stavi link da ljudi vide sami tu kantu ovako je to samo nagađanje šta ima 

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

pa jel mi mozete rec ovako konfiguraciju s kojom mogu igrat malo bolje igrice i da je ok komp...

samo da nije ono 100 000 kn neg ako se moze slozit nesto za 2 do 3 tisuce, ako je to moguce??

0 0 hvala 0
15 godina
josipcar kaže...

pa jel mi mozete rec ovako konfiguraciju s kojom mogu igrat malo bolje igrice i da je ok komp...

samo da nije ono 100 000 kn neg ako se moze slozit nesto za 2 do 3 tisuce, ako je to moguce??

dali ti treba cijeli komp ili samo neke komponente

i imas li periferiju: mis tipkovnica zvucnici monitor

15 godina
neaktivan
josipcar kaže...

Unutar 3 tisuće se može složiti nešto ali bolje za 4.

Biti ćeš siguran više vremena.

ADM.hr

ASrock M3A770DE

Athlon II  x3 445

Kingmax 2Gb DDR3

HDD WD blue 500GB

Coolermaster Elite 335

Corsair CX430

Gainward GTX460 768Mb

3.271 kn

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 15:45 (pandza94).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
josipcar kaže...

me treba mi samo konfiguracija, mis,tipkovnica i monitor imam a i lako to kupim poslije nesto novije i bolje

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
josipcar kaže...

Unutar 3 tisuće se može složiti nešto ali bolje za 4.

Biti ćeš siguran više vremena.

pa sta mi ti onda preporucas??

15 godina
josipcar kaže...
win4crazzy kaže...
josipcar kaže...

me treba mi samo konfiguracija, mis,tipkovnica i monitor imam a i lako to kupim poslije nesto novije i bolje

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx?page=250

eo odi tu i napisi da zelis kompletnu konfiguraciju bez periferije do 3000 kn, i ljudi ce ti to sloziti

16 godina
neaktivan

za ~3500kn je savrseno moguce.

AMD Athlon II X4 720kn

AM3 matična 370kn

2x2GB DDR3 320kn

HD5750 840kn

HDD 500GB 300kn

Napajanje CX430 330kn

Kuciste 340kn

Optički pogon 140kn

= ~3400kn

Naravno, moze neki slabiji procesor (-200kn) i 2GB rama (-160kn) manje pa umjesto 5750 uzeti nesto bolje GTX550 Ti za 1130kn

15 godina
neaktivan
PC Konfiguracija pomoc

Ej drustvo ima li nacina da se lako i besplatno poboljsa konfiguracija PCa...?Imam CPU 1.8 Ghz A volio bih bar 2.2 Ghz...Jel moze pomoc?

ĐS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice