Novi CPU uzrok restartu PC-a?

poruka: 36
|
čitano: 6.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Novi CPU uzrok restartu PC-a?
deadrising kaže...

imam dvije plocice po 2 gigabajta 

Testiraj jednu po jednu. BIOS reset na default prije toga.

8 godina
neaktivan
Novi CPU uzrok restartu PC-a?

probavo sam jednu po jednu kad stavim jednu radi kad stavim dvije cita samo 2 gb jedva sam ponovo upario da cita 4 gb kao da jedan slot zeza ili plocica

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 23:47 (deadrising).

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
deadrising kaže...

probavo sam jednu po jednu kad stavim jednu radi kad stavim dvije cita samo 2 gb jedva sam ponovo upario da cita 4 gb kao da jedan slot zeza ili plocica

Rečeno ti je da je vrlo vjerojatno do napajanja. Čemu daljno izmišljanje tople vode ?

Nabavi jače napajanje i optereti pc sa nekim stres test alatom pa vidi hoće li se rušiti, a to možeš i sad napravit da se dodatno uvjeriš da to napajanje ne može isporučiti dovoljno struje za te komponente kad su u full loadu.

Objasne ti ljudi kakvo je to napajanje i ti onda napišeš nije loše to napajanje i tražiš neke druge uzroke kojih možda i nema. 

15 godina
deadrising kaže...

Jesi li napravio update BIOS-a na zadnju verziju? Jesi li ručno postavljao napon na 1,15 do 1,20 Volti?

16 godina
phoenix2003 kaže...
deadrising kaže...

Jesi li napravio update BIOS-a na zadnju verziju? Jesi li ručno postavljao napon na 1,15 do 1,20 Volti?

-dok se govori o RAMu, DDR2.. 1.8v spominješ napon.. CPUa? :) juzer će znati na što se misli?..

-nema potrebe dirati napon, automatika je pouzdanija tj nije problem, u naponu procesora nego ukupno, napajanje koje nije dovoljno za tu vga, ali uzalud je :)

problem s ramom koji malo (ne)radi je neki novi fičer. -počistiti kontakte, gumicom, dobro-čvrsto utisnuti, ako ne radi, .. ponoviti (ali uzalud..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...
phoenix2003 kaže...
deadrising kaže...

-dok se govori o RAMu, DDR2.. 1.8v spominješ napon.. CPUa? :) juzer će znati na što se misli?..

-nema potrebe dirati napon, automatika je pouzdanija tj nije problem, u naponu procesora nego ukupno, napajanje koje nije dovoljno za tu vga, ali uzalud je :)

problem s ramom koji malo (ne)radi je neki novi fičer. -počistiti kontakte, gumicom, dobro-čvrsto utisnuti, ako ne radi, .. ponoviti (ali uzalud..).

Da te ne poznajem, mislio bih da si na drogama!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice